Fog- és szájápolók
Lelőhely: Drogériák

Zendium Gentle Whitening Fogkrém

Hozzáadva 2016.07.05.by

siss

Segít visszaállítani a fogak természetes fehérségét,gyengéd a fogzománchoz.Olyan fehérjéket és enzimeket tartalmaz,melyek segítenek a fogszuvasodás és fogínyproblémák okozói elleni küzdelemben.Nem tartalmaz SLS-t(nátrium-lauril-szulfát),gyengéd a száj lágy szöveteihez.Gyengéd fehérítő összetevővel.

2020.10.13. 11:09

Évek óta küzdöttem fogíny- és afta problémákkal, mielőtt rátaláltam erre a fogkrémre. Közel egy éve használom már, azóta minden korábbi problémám megszűnt, úgyhogy maximálisan elégedett vagyok vele! Pár héten belül kifejtette hatását, s azóta nincs is semmilyen gondom. Eleinte furcsa volt, hogy nem habzik, de mivel az SLS-re lehetek érzékeny, így ehhez hozzá is kell szoknom. Az íze számomra semleges, nem is kifejezetten jó, de nem is rossz. A lényeg, hogy rendbe tette a problémákat! :)

2020.03.12. 23:13

Afta probléma miatt kerestem SLS mentes fogkrémet, ebből a szempontból nekem nagyon bevált. Korábban havonta többször és gyakran több db aftám is volt, most 2-3 havonta egy ha van. Amikor elkezdtem használni éppen 5 db is volt a számban, szinte egyből érezhető volt a változás és néhány nap alatt el is múltak.Igaz nem egy olcsó fogkrém, de engem sok szenvedéstől és afta kezelő szerek megvásárlásától mentett meg, szóval szerintem aki hasonló problémával küzd annak megéri kipróbálni.

2019.09.18. 07:33

Nem rég vettem az agyon marketingelt fogkrémet akciósan. Gondoltam itt az idő, most vagy soha, próbáljuk ki. Első két hétben fogmosás után érzékenyek lettek a fogaim, majd ez elmúlt, azóta csak azt tapasztalom, hogy számomra nem tisztít megfelelően. Nem érzem a tiszta érzést, és elektromos fogkefével mosok fogat, mégis lepedékesek maradt, nem éreztem sem fehérítő hatást, sem fogkő csökkentést, igaz az minimális, de mivel kávézom és dohányzom én inkább azt éreztem hogy még sárgábbnak tűnnek a fogaim. (Fogorvos szerint természetes fehérek a fogaim, de én örülnék egy árnyalattal fehérebbnek) Bár nem szeretem a maró mentolos ízt, de ez, mint halottnak a csók. Akkor vagy legyen közepesen mentolos vagy veszek olyat ami fahéjas, vagy szegfűszeges vagy kókuszos vagy akármilyen). Tőlem egy csillagot kap mert semmi pozitív dolog nincs amit fel tudnék hozni mellette. Első körben az érzékenység, aztán a nem tiszta hatás, az ára sem kellemes, ha nincs akcióban és hozzáteszem nekem gyorsan elfogyott ez a 75 ml tubus. (alig vártam, így nem bántam, ennél még az amodent és a kolynos is jobb) Azt hiszem soha többet, még, ha nagyon akciós lesz, akkor sem!

2019.07.05. 11:56

Van íze, bár ez teljesen mellékes egy fogkrém esetén - nem vizezek utána (sem). Habzik ("sonic" fogkefével) bár ez nyilván soha nem lenne elég a habzás megszállottjainak, ami ugyancsak lényegtelen egy fogkrémnél. Tisztít, akárcsak számtalan más szilícium-dioxid alapú fogkrém. "Fehérít", vagyis inkább elszíneződést és fogkő képződést csökkent mint szintén számtalan pirofoszfát tartalmú fogkrém. Édes mert ezt is szacharinozzák, ahogy a fogkrémek többségét. A márka lényege, a jó baktériumösszetétel elősegítése a szájápolásban is alap paradigma kellene, hogy legyen. Végeredményben tehát, kiváló. A negatív kritikákat a "megszokott" fogkrém tulajdonságokhoz képesti enyhesége generálja.

2019.03.17. 09:30

Mèg Dm boxban ismerkedtem meg vele, jó kapcsolatunk azóta is tart, ugyanis kedvenc fogkrémemmè nőtte ki magát. Enyhe mentolos, tetszik hogy nem habzik annyira, hogy a torkomon akarjon lefolyni, engem a nagyon habos fogkrémek hányingerig tudnak irritálni. A tisztítás megfelelő, hiszen nem a fogkrém tisztít annyira, mint az, hogy milyen alaposan mosom meg a fogam a fogkefével.Nem érzékenyíti a fogaimat, jó összetevői vannak.Tökéletes sima felületet hagy, érzem a frissességet használata után, és tudom, hogy fogat mostam :D mégis lágy, kellemes érzés. Van egy különleges utóíze (1-2másodpercig) ahogy kiöblítem a fogkrémet, de nekem ez nagyon tetszik, és tudom, hogy adok valami pluszt az enzimekkel a szájápolàsban.Fehérítő hatása a fog eredeti színéig tart, nem tovább. Nagyon elégedett vagyok, kedvencem.

Utoljára szerkesztve: 2019.03.13. 11:28 - 2019.03.13. 11:18

Jelenleg ilyen fogkrémem van, de nem igazán szeretem. Elektromos fogkefével sem tisztítja jól a fogaimat, több helyen lepedékesek maradnak és nem érzem azt az igazi jó tiszta érzést a fogaimon. A leheletem egyáltalán nem lesz friss a használata után. Fogfehérítő hatást sem tapasztaltam. Nem fogom újra venni, egy olcsóbb fogkrémmel sokkal jobb végeredményt érek el.