Testápolók

Ziaja Baltic Home Spa Fit Hidratáló Testszérum

4.2
Hozzáadva 2021.02.25.by

Dii

95%-ban természetes eredetű össze­­te­vőkből álló koncentrált összetételű testszérum. Hatékonyan erősíti, fe­sze­síti a bőrt, láthatóan si­mít­ja a bőrfelszínt. Javítja a bőr rugal­mas­ságát, intenzíven hidratál. Krém-gél állagának köszönhetően könnyen beszívódik, nem hagy zsíros ré­teget a bőrön. Egzotikus mangó illata biztosítja a frissességet és az energiát. Fő összetevői az antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező koffein, mely serkenti a mikrokeringést és segíti a karcsúsodást; a poliszacharidokat, természetes savakat, mikroelemeket és vitaminokat tartalmazó füge kivonat, valamint a hidratáló és bőrpuhító, zsírsavakban gazdag illipe vaj.

2023.10.06. 22:22

IMÁDOM! Elkepeszto, hogy milyen latvanyosan feszesiti a borom! A problemas reszeken (fenek, comb) latom leginkabb a valtozast. Sokkal egysegesebb a borom, a narancsbor kevesbe kifejezett, a striak halvanyabbak. Az kellemes illata tenyleg kb a kovetkezo furdesig erzodik, de nem tolakodo. A tusfordovel egyutt hasznalom. Mar a 2. kiszereles fogy mindkettobol, allando eleme lesz a rutinomnak hosszu tavon is. Egyeduli negativum, hogy huzodik a tenyerem bore kenekedes utan, igy mindig alapos kezmosas szukseges a felvitelt kovetoen... minth azt is feszesiteni akarna :D Osszessegeben azt mondhatom, hogy sosem hasznaltam meg ilyen hatekony termeket, ami borfeszesitest igert.Szívből ajánlom mindenkinek!

2022.07.01. 16:12

Sajnos ez annyira nem jött be mint a hab állagú kiadása. Szárította a bőröm. Az illata ugyanolyan friss finom mangó a mint a habnak.

2022.02.09. 12:36

I-M-Á-D-O-M. Nagyon olcsó, nagyon jó illatú, sokáig érezni a bőrömön, esti fürdés után még másnap is.Nem tudom hogy behalózom, hogy segít a striák és narancsbőr eltüntetésében, vagy tényleg segít, sokkal halványabbak az anya csíkjaim az tuti, pedig csak egy hete része az életemnek.. mindenesetre szívesen használom, puha tőle a bőröm, de tény, hogy nem hidratál eléggé (nekem legalábbis kevés), meg szerencse hogy vagy nekik testápoló hab is, az is valami fantasztikus.Eddig nem igazán szerettem ezt a márkát, mert olyan semmilyen számomra, de ezzel a baltic home spa termékcsaláddal meggyőztek, a tusfürdő, a testradír, a haj-bőrpermet, testhab, arcszérum.. Ó, nem tudom ki találta ki, de kezet csókolnék neki!Az egész szettet megrendeltem a ziaja webshopból, és ennyire még a dyson airwrapnek sem örültem szóval lehet sejteni ez mennyi tuti cucc!

2022.01.22. 07:37

Teltebb alkatom ellenére nincs vészes narancsbőröm inkább kis bőr repedezéseim ami a pár kiló, fel, le következménye inkább... Engem nem nagyon zavar de nyáron egy bikiniben örülnék ha kicsit halványabbak lennének! Gondoltam kipróbálom le volt akciózva a tusfürdőjével gondoltam ha nem más hétvégi kence ficézésre majd jó lesz! Ehhez képest sokat nyúlok utána és a tusfürdője után bár nem szeretem a trópusi illatokat a mangót szinte egyáltalán de ennek mégis tetszik az illata nagyon finom, kellemes illatot hagy a bőrön! Hatása nem csodaszer de azért pár nap használat után már azért halványított a repedezéseken illetve a száraz bőrömet is egész jól táplálja, puha sima érzetet hagy magam után! Ennyi pénzért azt adja amit kell! 😊

2021.07.07. 21:55

Az illata isteni, nyáron is tökéletes. Jól hidratál de azért nem tesz csodát. Egy hete használom és olyan illatom van mint egy trópusi parfümnek. Jó pár órán át érezni az illatát.