Sminkek arcra

4.3
Hozzáadva 2020.02.21.by

wishes

1,5 ml

Touche Éclat stílusú korrektor és kiemelő.

3 árnyalatban kapható.

Kiszerelés: 1,5 ml

2014.03.25. 09:57

Szem alá, esetleg orrtőben szoktam használni, felfrissít egy kicsit, de nem csodaszer. Ha alapozót kenek alá, és úgy viszem fel, egy fokkal jobb, de kicsit kevésnek érzem. Ettől függetlenül jó termék, jó az állaga, kiadós, és nem hozza ki a szem alatti apró ráncokat, nem ül be, ez nagyon szimpatikus:)

2014.01.07. 17:53

Beruháztam a 62 Beige Rose árnyalatra. Remek termék, a szemem alá használom a brutális karikáimra, és sokkal frissebbnek tűnik tőle a tekintetem. Ha valaki pattanásokra, bőrhibákra szeretné alkalmazni, akkor szerintem csalódni fog, de ez a termék nem is erre való. Amire kitalálták, azt viszont tökéletesen hozza.

Utoljára szerkesztve: 2014.05.06. 07:55 - 2013.10.27. 10:44

2013. okt. 27.61 Beige Clair, legalábbis azt hiszem, mert csak a külső csomagolófólián szerepelt az árnyalat megnevezése, azt pedig már kidobtam. 1 hete használom, DM-ben vettem, itt a Krémmánián olvastam, hogy már a DM-ben is lehet Bourjois termékeket vásárolni. Ennek nagyon megörültem, mert így 25%-os Joker kuponnal sikerült hozzájutnom, 2000 Ft alatt. Ahányszor csak használom, még mindig gondolkodnom kell, hogy melyik oldalát kell tekerni és melyiken van az ecset, majd csak megszokom. A púderszínű rész tekerésével adagolható a festék, kis kattanások hallatszódnak, az első használat előtt legalább harmincat kattant a tekerő, mire végre kijött valami, már-már megijedtem, hogy üres a toll. Utána viszont nekem egy klikk elég mindkét szemem alá, csak a belső szemzugba ill. az alá teszem fel. Az ecsettel elég durván tudom csak eldolgozni, egy kis ujjbeggyel való paskolás után elég szép a végeredmény. Az én bőröm ezen a területen nagyon vékony és kicsit ráncos is, éppen ezért nekem a formula nagyon jól bevált, ultrakönnyű, finom fedéssel. Azért napfényben ne nagyon nézegessük, mert akkor bizony látszik, hogy a kis ráncokban megbújik, de összességében nagyon jó ár-értékarányú kis cucc ez. Az eddigiek alapján nem szárít és meglehetősen tartós is, egy nagyon erős négyest ér nálam. 2014.05.06.Most fogyott el, szinte minden nap használtam, nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig ki fog tartani. Az árához képest nagyon jó kis darab, szívesen használtam, jó szívvel ajánlom.

Utoljára szerkesztve: 2013.12.25. 22:39 - 2013.09.24. 20:03

61 Light Beige van meg, csudijó, sokáig tart, nagyon szeretem a Healthy Mix termékeket.Szerk.: télen (a hideg időben, a kevésbé hidratált bőrfelületeken) csúnyán köt meg.

2013.07.20. 21:45

Nagyon szeretem, jól teszi a dolgát szerintem! Nekem mindig vannak a szemem alatt karikák, ha kipihent vagyok és viszonylag tűrhető a helyzet, akkor ez bőven elég és nagyon szép üde hatást nyújt.

2012.12.30. 13:44

Nem akarok bunkó lenni, de beauty bloggerként igazán tudhatnád mire való egy touché eclat stílusú korrektor, de ezt azoknak is üzenném, akik megvették a terméket utánajárás nélkül és most szidják, amiért nem válik be arra, amit ők elképzeltek. Ez egy "light reflecting" korrektor, nem kenjük bőrhibákra és a fedése sem lesz erős, mert nem ez a dolga. Amit egy ilyen korrektor csinál az az, hogy fényessé és ragyogóvá teszi a bőrt, mivel megcsillan rajta a fény anélkül, hogy diszkógömb hatása lenne. Kifejezetten botorság lenne bőrhibára kenni, hiszen azt elrejteni akarjuk, de ezzel a korrektorral pont hogy az ellenkezőjét akarjuk elérni. Szem alá, szemzúgba, szemöldök alá, esetleg a száj fölé szokás tenni, na meg bárhova, ahova egy kis extra fényt szeretnétek. Persze valamennyit fed is, de extra sötét karikákra kell alá a korrektor, hogy fedjen, és rá ez hogy kipihentebbé tegye a bőrt. Erre - tehát rendeltetésszerű használatra - tökéletes ez a termék.