Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
grund
Az öregedés összetett jeleit kezelő, feszesítő szemkörnyékápoló balzsam
Mérhetően enyhíti a bőröregedés látható jeleit a szem körül, beleértve a ráncokat, szarkalábakat, és a szárazságot. Mindössze 4 hét elteltével a tesztalanyok 92%-ának vált lényegesen feszesebbé a bőre (a 24 nő részvételével végzett tesztelés során).
2020.02.19. 13:03
Imadom! Szuper az allaga, gyorsan beszivodik, enyhen csillogos a szemkörnyék, ami nekem nagyon tetszik. A rancokat pedig latvanYosan halvanyitja. Megeri az arat!
2019.12.30. 21:40
Promóciós ajándékcsomagba szoktak rakni belőle, olyankor elhasználom, de magamtól nem vennem meg. Nem rossz termék, de nem is kiemelkedő, ár/értek arányban van jobb is. Mindenesetre szépen hidratálja a szemkörnyeket, viszonylag könnyen beszívódik és jól lehet rá sminkelni.
2019.04.26. 15:49
Több alkalommal használtam, kaptam mintát és annak hatására meg is vásároltam. Ami nekem tetszik, hogy könnyen beszívódik és ad és enyhe csillogást a szem környékemnek. Jól hidratál, némileg kisimítja az apróbb ráncokat, de nem érzem azt, hogy szerelem. Az ANR eye mátrix jobb hatást nyújt.
Utoljára szerkesztve: 2019.02.10. 21:47 - 2019.02.10. 21:45
Két tégellyel elhasználtam. Szem körüli ekcémára kerestem megoldást. Állaga könnyű, mégis eléggé táplált. Hamar felszívódott, lehetett rá sminkelni. Napfényben nekem úgy tűnt, mintha nagyon apró, finom csillámok lennének a szemem alatt. Szememet nem csípte, nem könnyeztem tőle, ez óriási pozitív pont! Negatívuma (az ára mellett, bár online jóval kedvezőbb, mint a szaküzletben), hogy a szarkalábakkal nem bánt úgy el, mint az ANR testvére. Így most vissza térek őhozzá, már meg is rendeltem.(Talán az lenne a legideálisabb, h ezt reggel és a barna üvegeset pedig estére.)Napi kétszeri használat mellett 1 hónapig volt elég, de én nem spóroltam vele, száraz a szemkörnyékem, jól esett a bőrömnek.Ami nem tetszik: ilyen árkategóriában ugyan tehetnének mellé spatulát! szerencsére vannak spatuláim, na de akkor is!
2019.02.10. 10:12
Elhasználtam én is örömmel, de nem éreztem semmivel kiemelkedőbbnek, mint néhány más, jó összetevős, nem "aranyáras" terméket. Üvegtégelyes, elegáns a kiszerelése, de a spatulás belenyúlkálás kevésbé tetszik, mint egy pumpás megoldás.Biztosan állíthatom, hogy nem csodaszer.
2019.01.14. 10:31
Imádom.December 23-án(lassacskán 1 hónapja), húgomtól kaptam karácsonyra, és azóta használom szorgalmasan(néha reggel-este, de legtöbbször csak napi egyszer). Mielőtt még belekezdenék a vélemény és tapasztalat kifejtésbe, leszögezném, hogy "szemkörnyék ápoló szűz" vagyok, nem igényli meg különösebben a bőröm, 20 éves vagyok, és elég fiatalos az arcbőröm is, csak avégett használom, mert kaptam az ajándékot, és az ilyen esetekben hűséges típus vagyok. Azt még hozzátenném, hogy kifejezetten rossz géneket örököltem ilyen szempontból, mert ekcémás bőröm van, és édesanyám bőre, korához képest elég megviseltnek számít, annak ellenére, hogy semmilyen betegsége nem volt az ekcémán kívül.Tapasztalataim:Szerintem fantasztikus. Még annyira se ráncos a bőröm, mint eddig volt, kisimult, feszes a szemem körül a bőr. Sajnos a karikákon nem segít különösebben, de nagyon könnyű rásminkelni, mert könnyen szívódik be(ha sminkelés előtt használom), és ilyen esetben nem is teszek alá mást. Egy réteg korrektor elég ilyenkor, és egészen a smink lemosásáig megtartja magán. Ennek ellenére szerintem ennyi pénzért már elvárható lenne az is, hogy a karikák ellen is hatásos legyen, azonban nem az. Nem veszem újra semmiképp, mert kész vagyon, amellett, hogy nincs is rá szükségem. De tapasztalatnak az ügyben jó, hogy már jó előre felkészüljek, mi mindennel szemben kell megfeleljen egy jó szemkörnyék ápoló. Magamtól sose vettem volna meg, és újra se fogom venni. Akkor már inkább büszkén viselem a szarkalábakat, mint azt, hogy csak erre az egy hibára 20 ezer forintot fizessek. Arról nem is beszélve, hogy bár nem kell belőle sok, ha rendszeresen fogyasztod, egy 7ml-es kiszerelés elfogy 2-3 hónap alatt, ami viszont ha le is osztom, 10 ezer forint. De hát ahány ember..