Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédővel
Lelőhely: Patikák, online

Uriage Age Protect Ránctalanító Krém SPF30

3.6
Hozzáadva 2019.01.28.by

Milva07

Ránctalanító krém normál vagy száraz bőrre SPF30 fényvédelemmel, mely egyszerre hat a bőr öregedésének minden jele ellen és véd a károsító, a bőr korai öregedését okozó napi agresszióktól (kék fény, UV sugárzás, környezeti szennyezők, stressz, fáradtság stb.). SPF30 UV védelemmel gazdagított összetétele tökéletesen védetté és hidratálttá teszi a bőrt. Kitűnő sminkalap.

• Megelőzi és korrigálja a bőröregedés jeleit - Láthatóan simítja a ráncokat és a finom vonalakat, csökkenti a bőr feszességének vesztését és a teltség hiányát, visszaadja a bőr ragyogását, vitalitását és egységesebbé teszi az arcszínt.
  • Védi a bőrt - Véd a bőr idő előtti öregedését okozó környezeti szennyezőktől és a mobiltelefonokból és egyéb képernyőkből származó, bőrre káros mesterséges kék fénytől (BLB szabadalom).
  • Hidratál - Uriage termálvízben és növényi viaszokban (akác, napraforgó) gazdag összetétele hatásosan hidratálja a bőrt.

2021.05.11. 14:54

Elolvastam a többi véleményt is, érdekesek. Nekem kombinált a bőröm, T vonalban zsírosodik, mégis mintha még jobb is lenne a tónusa meg a csillogása is enyhülne használat után. Én nagyon szeretem használni, alapozó alá is simán felkenem, de legtöbbször, mivel általában itthonról dolgozom (teraszon! :)), ezért csak magában használom, és nagyon tetszik, hogy egyben a fényvédelmet is megoldom vele. Nekem teljesen bejön.

2020.08.15. 08:35

Imádom az Uriage jó pár termékét, erről mégsem tudok jó szívvel nyilatkozni. Annyira örültem, amikor megjelent, hogy szuper, fényvédős arckrém, az egyik kedvenc márkámtól. Érzékeny, száraz arcom van. Ez az illat tényleg borzasztó, egész nap érzem és nagyon zavaró...a másik, hogy tényleg nem szívódik be teljesen, hiába várok vele, és kicsit horror erre felvinni a korrektort, na meg púderből is kétszer annyi kell, hogy teljesen bemattítsam az arcomat, mert egyébként úgy csillog a krémtől, mint egy hatalmas diszkógömb. Kár. Megpróbálok valami önálló fényvédőt keresni, ami kompatibilis a jól bevált hidratálóimmal.

2019.05.18. 17:18

Lassan 1 hónapja használom, eddig teljesen elégedett vagyok. Könnyed állaga van, szépen beszívódik, nem hagy maga után ragacsos fehér réteget. Én nem érzem kellemetlennek az illatát, számomra semleges.

2019.05.13. 20:35

Majdnem féláron vettem télen, de még így sem mondanám, hogy megérte. Eleinte tetszett a könnyed állaga, és, hogy viszonylag gyorsan beszívódik. Kicsit olajos, de ez önmagában nem lenne zavaró, ami viszont nagyon is az, az a szaga. Nem igazán szeretem a parfümös arcápolókat, és ez egy kifejezetten erősen illatosított termék, amiből a fényvédő szaga nagyon kiérződik (gondolom ezt próbálják elnyomni a sok parfümmel). Szerintem nálam apró pattanásokat is okozott.

Utoljára szerkesztve: 2019.02.24. 11:48 - 2019.02.24. 11:43

Isofillt és isodense-t is használtam, sajnos megszüntették, pedig imádta a vízhiányos mégis zsíros, krémeket utáló, pattanásokra hajlamos bőröm. Évekig meg volt oldva az arcápolásom, erre sitty-sutty megszüntettek valamit ami jó volt. A patikában ahol venni szoktam, adtak egy csomó mintát ebből, hogy próbáljam ki. Nekem sajnos nem jó. Az illata nagyon erős, nem szívódik be és konkrétan egy fénylő olajréteget hagy az arcomon, amit azonnal le kell mosnom, mert olyan érzés mintha étolajjal kentem volna be az arcom. Többször napokkal később újra és újra megpróbáltam, mindig ugyanaz volt az észrevételem, úgyhogy nem veszem meg és kezdhetek keresgélni, valami könnyű hidratálókrémet, ami beszívódik és nem komedogén.

Utoljára szerkesztve: 2019.01.27. 17:52 - 2019.01.27. 17:47

Szeptemberben kezdtem el használni, egészen október végéig, amikor is sejtettem hogy lehet kismama vagyok, ezért a retinol tartalma miatt abbahagytam a használatot. Én nagyon megszerettem ezt a cuccot és alig várom hogy újra használhassam. Tényleg szuper kívül belül, nem irritálta az érzékeny arcomat, primerként is szuper, jó rá sminkelni. Hidratál is, bár én mindig rétegelek alá hialuronos cuccokat. Nagyon jó ez a pumpás megoldás, nagyon elegáns az egész termék. Abszolút ajánlom vegyes és száraz bőrre is. Hiányzik, de most megelégszek mással:)Szerintem ez a protect vonal azoknak lesz nagy kedvence akik utálnak több dolgot használni, ez olyan minden egyben. Számomra ez a fényvédős változat volt az amit be tudok illeszteni, mert amúgy külön van aham, lactic savam, c vitamin stb. Lustább napokra is jók lehetnek, majd kíváncsi vagyok mások véleményére, én még jó ideig nem fogok retinolos cuccokat tesztelni:)