Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
kat
2019.07.16. 08:22
Sajnos többszöri használat után sem vagyunk kompatinilisek, nem tudom egyenletesen eldolgozni, foltokban marad csak meg az arcomon.
2018.07.12. 10:31
Nekem bevált. Nem csodaszer, de kifejezetten jó. Nagyon szépen alkalmazkodik a bőröm színéhez. Felkenéskor nagyon krém állaga van, de ez viseléskor egyáltalán nem kellemetlen, nem nehéz. Korrektor szebben fed vele, tartósabb.Szép, egészséges kinézetű bőrt eredményez maszkhatás nélkül. Önmagában alig fed, de nagyon szépen egységesít. Nekem nem okozott pattikat. 12 óra viselés, ebből 8-10 óra munka után azokon a részeken, ahol jobban zsírosodik a bőröm, kicsit lekopik, de lemosáskor még ígyis bőven látni a különbséget a bőrömön vele és nélküle. Korrektorral+púderrel szebb vele a bőröm, mint eddig bármelyik alapozóval.Száraz bőröm van, de nyáron átfordul zsíros, nagy pattikra hajlamosba, minden napvédős krémtől tele leszek pattikkal, de ettől a krémtől semmi. 40 százalékos kedvezménnyel vettem, azzal az árral 5 csillag. Eredeti áron 4 lenne.
2018.07.03. 21:10
Télen száraz, nyáron normál a bőröm, nincsenek nagyon bőrhibáim. Illetve erősen szeplős is vagyok, szóval nem szeretem az erős fedést. Ennek a terméknek igazából nincs is fedése, csak épp annyi, hogy az arcbőrt kiegyenlítse, üdévé, ragyogóvá és egészségessé tegye, ezt pedig nagyon jól csinálja. Nekem jól működött, de mint mondtam, nálam külön szempont volt, hogy ne fedje el a szeplőimet, szóval nem szabad tőle csodát várna.
2018.06.15. 07:24
Nekem nagyon bevált, mert nem nagyon szeretek vakolatot csinálni az arcomra (nem is szoktam).. Anyukámtól csórtam el és biztos hogy nem fogja már viszontlátni. :D Minden nap ezt oszlatom el kis mennyiségben az arcomon (+egy pici púdert teszek rá..) ,nem zsírosítja el a bőrömet, nem leszek pattanásos, épp annyi fedést ad, amennyi nekem kell... :) Újra fogom venni az biztos! :)
2018.05.04. 23:53
Túl nagy ragyogást ad a bőrömnek és érzem az arcbőrömön a textúráját. Amúgy jól fed.
2017.10.01. 06:57
Könnyű textúrájú BB krém, ami nálam egy nagy piros pont, de az tény, hogy nem fed úgy magában, amit szeretnék. Hétköznapokra jó, alá egy kis korrektor és kész is!