Hidratáló krémek

Ahava Halványító Ráncfeltöltő Hidratáló Arckrém SPF20

3.5
Hozzáadva 2014.10.17.by

wishes

Multifunkcionális hidratáló a bőr pigmentfoltjainak halványítására.

Osmoter™-rel, az AHAVA egyedülálló Holt-tengeri kivonatával és a halványító hatású VF Brigthening Acceleator™-rel dúsított, nappali arckrém, mely egyenletessé teszi a bőrszínt és minimalizálja a ráncokat. Ásványai és növényi kivonatai, valamint SPF20-as fényvédő faktora segít megelőzni a bőr öregedését.

Érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelt.  Parabénmentes.

2018.02.10. 13:50

Kombinált bőr

Nagyon zsíros, ahhoz képest, hogy nappali krém egy örökkévalóság, mire felszívódik, meg sem vártam, inkább felitattam papírral, smink alá pusztító. Éjszakai krémnek talán még jó lehet, de igazából nem csinál ez a krém semmit, 500 ft-os krémmel egyenértékű nálam.

Utoljára szerkesztve: 2018.03.21. 18:47 - 2018.02.03. 13:11

Pirosság (rozacea)

Már egy ideje szemezgetek az Ahava krémekkel. Egy tipikus "lerobbant külső érzés" után, amit még tetéztek egy nemrég lezajló felnőttkori himlő okozta hegmaradványok és egy-két lyukacska a bőrömön, úgy döntöttem eljött az idő kipróbálni. A hölgy a drogériában ezt ajánlotta, bár nekem nincsenek pigmentfoltjaim... Egy hete használom az éjszakai párjával, nagy reményeket fűzve hozzá. Alapjába véve tetszik, mint nappali krém, úgy érzem segíti a bőr texturáját, mintha simább lenne az arcom tőle. A hegeket nem halványítja, bár nem is ez a fő küldetése.UPDATE: Két hónapja használom, de nem érzek egy "wow" hatást (lehet megszokta a bőröm). Nálam egy átlagos krém.

2017.08.12. 01:41

Normál bőr
Túlérzékenység

Amikor fényvédő nélkül mentem ki az utcára a hófehér bőrömmel és megfogott a nap, ez a krém tette rendbe az arcom, valóban halványít, már néhány alkalom után láthatóan. Hidratál és szépen kisimul tőle a bőr. Viszont nyárra nekem sok nappalra, hidegebb időkre tartogatom inkább.

2016.01.14. 13:34

Normál bőr

Míg használtam nem szerettem, túl zsíros, nehézkes, akkor is nehezen szívódik be, ha keveset kenek belőle. A világosításhoz sem fűztem ezek után sok reményt, de az eredmény mégis fantasztikus: a nyáron kialakult barnás részeket tökéletesen kifehérítette, teljesen homogénné vált a bőröm. Így utólag tehát azt írhatom, hogy meg vagyok elégedve. Ha ismét ilyen kisebb változások lesznek az arcomon, feltétlen újraveszem.