Hajápolók

Alfaparf Midollo Di Bamboo Pro-Concentrate Intenzív Protein Pakolás

3.6
Hozzáadva 2015.04.26.by

judyshiffer

Koncentrált összetételű ápoló anyag, amely a legroncsoltabb és leggyengébb hajak belső újjáépítésére szolgál. Használata exkluzív szalonszolgáltatás, amellyel garantálni lehet a globális hajszerkezet megújítást. Új anyagot hoz létre a hajszál belsejében, visszaadja a haj erejét, vitalitását és rugalmasságát.

Kiszerelés: 500 ml

2015.06.03. 18:58

szőke hajra használtam, többször újravettem de csak az illata és állaga miatt és mert viszonylag jó árban volt, hidratált de pár óra múlva ugyanolyan száraz volt a hajam.

Utoljára szerkesztve: 2014.11.30. 16:31 - 2014.11.30. 16:29

Csodával határos módon, sok-sok szivatás s szőkítés után rendbeszedte a hajam!Viszont, tudni kell vele leállni, mert egy idő után borzalmasan zsírosít!Ajánlom azoknak, akiknek hasonló krízisen esett át a haja! :)Ja, és én az illatát is imádtam! :3

2014.05.10. 10:19

Nekem bevált. Feketére volt festve a hajam és abból lettem szőke. Nagyon károsodott a sok szőkítéstől a hajam. Száraz volt, fénytelen, hullott. Samponjával együtt használva sokat javított a hajam szerkezetén. Szinte teljesen helyrehozta. Elég drága, de megéri.

2014.04.15. 10:25

Ez a balzsam valóban azoknak fog beválni, akiknek valami drasztikus dolgot szenvedett el a hajuk. Akinek simán töredezik, ilyesmi, de semmi különös, azoknak felesleges, és nem is fogják érezni az életmentő hatását. Nekem a gyakori hajfestés szárította a hajamat, majd egy 9%os oxis festés pontot tett úgymond a végére, annyira kiszárította (kallos festék). Onnantól az imádott Kallos hajpakolásaim kevésnek bizonyultak. Ez a hajpakolás bár borsos áron megy, de nagyon érezhető, kézzel tapintható és szemmel látható volt a különbség, amikor ezt használtam. Nagyon durván sűrű az anyag amúgy. Hát én nagyon szeretem azóta újra is vettem mióta kipróbáltam mert tényleg nagyon hatásos. Azoknak ajánlom, akiknek kémiailag kezelt hajuk van és nagyon erős segítségre van szükségük. Ezt a régi kiszerelésű midollo-t tényleg nem gyártják már, viszont van utódja, én most azt vettem meg. Nem ennyire brutális módon sűrű, de ez is nagyon hatásos! És ez ráadásul mindenféle parabéntől mentes is!: ) Az illata is más, nem ez a frissen nyírt fű szag hanem inkább parfümös.

2014.04.08. 04:58

Nekem ez az abszolút 5 csillag, rendbe tette a hajam, pedig iszonyúan tört, mióta ezt használom azóta tudom növeszteni! Nem tudom mit fogok csinálni nélküle, mert már nem lehet kapni, kifutó termék...

2014.04.07. 07:09

Borzadalom.Mintha semmit nem használtam volna a hajamra.