lovecreams
"Azok a férfiak, akik sportoláskor mindent beleadnak, gyakran észlelik hajhullás jeleit. Amikor ugyanis az izomzat rengeteg energiát használ fel, az emberi szervezet kénytelen máshol takarékoskodni – például a hajhagymáknál. Hajhullás* veszélye fenyeget. Fizikai megterhelés esetén ezért javasolt az Alpecin Sport koffein sampon használata. A készítmény speciális Alpecin-koffeinből, taurinból és mikrotápanyagokból álló hatóanyag-kombinációjával pótolja a hajhagymák energiaellátását. Ezzel megelőzi a hajhullást."
2023.09.11. 11:57
Nem látom a különbséget e között és egy 600 ft-os férfi sampon között. Férfi szaga van, zsírosabb lett tőle a hajam, gyakrabban kellett hajat mosni, és ugyanúgy egy egész marék hajam kijött hajmosás után, mint előtte. Egy teljes flakont használtam el, alaposan megmostam a hajam és még hagytam hatni is. Persze ez lehet, hogy nem a sampon hibája, de akkor azt kell belátni, hogy a koffein nem akkora csodaszer. Ezt a szagot meg el kéne felejteni...
2021.05.22. 10:16
Sokan lehúzzák ezt a sampont itt meg, hogy zsírosít. De kíváncsi lennék, hogy akik használják azok közül ki mennyit mozog illetve mit sportol. Én minden nap 2 órát edzek és rendszeresen futok, így nekem ez a sampon nagyon jó! Valóban a sok kardió kiszárítja a hajat és ezért ez a termék szuper ebben az esetben. Sportolás mellé tökéletes sampon. Nálam ezért 5 csillagos!
2021.05.01. 11:31
Drága termék. Főleg ahhoz képest, hogy folyamatos használat mellett sem segít a hajhulláson. Ami a legrosszabb benne, hogy nem csak zsíros, de korpás is lett tőle a fejbőröm. Az biztos, hogy megszenvedtem vele a 3 hónap próbaidő alatt. Még el sem fogyott, de inkább vettem más sampont.
Utoljára szerkesztve: 2019.12.02. 10:38 - 2019.12.02. 10:38
nagyon nem jött be, borzasztóan bezsírosította a hajam és szerintem jobban is hullik, ráadásul drága
2019.09.18. 11:06
Nem olyan hatásos, mint az Alpecin C1. Túlságosan puhák és lágyak lesznek tőle a hajszálak, és így már nem ad tartást a hajnak.
2019.07.05. 20:42
Jó volt egészen a flakon feléig, onnantól már inkább elkezdett hullani a hajam. De drámaian! Eddig a hibrid jött be, szerintem vissza is állok rá :(