Sminkek arcra

Alverde Mineral Make-Up Alapozó

3.2
Hozzáadva 2012.06.20.by

wishes

A bőrnek selymes-matt arcszínt ad és értékes ásványi anyagokkal és válogatott természetes összetevőkkel kényezteti azt. Őszibarack, sárgabarack, jojoba olaj, shea vaj és argánolaj tartalmú. A bőrt optimálisan karbantartja és kényezteti.

3 árnyalatban kapható

Kiszerelés: 30 ml

2022.01.17. 00:49

Még kamaszkoromban használtam, de borzalmas volt. Eleve kellemetlen volt szagolni fel napon keresztül. A fedése semmi extra, használtam már rosszabbat is. De ami nálam betett, az az volt, hogy besárgult a bőrömön... Szörnyen kínos volt a nap közepén észrevenni, hogy úgy nézek ki, mint egy répa. Meg nagyon zsírosodott is, ahogy az arcomon volt, úgy, hogy akkor még hírből sem tudtam, hogy smink alá illik primer, vagy bármilyen hidratáló, naptej((: Őszintén szólva, nem tudom, milyen réteg tudná ezt a katasztrófát használni.

2021.05.18. 09:33

Sokáig ezt az alapozót használtam, egy-egy tubus elég volt kb egy évre is. Mióta viszont átálltam a koreai BB-kre, azóta látom ennek a terméknek a hibáit, vakolatszerű, hamar lekopó krém. Hatalmas előnye viszont hogy szuperül leszárítja a patikat.

2020.07.30. 11:01

Hát, a fedése nem valami jó, beül a ráncokba. Egyáltalán nem vagyok vele megelégedve, nem tartós és nehéz eldolgozni. Biztos nem veszem újra.

2020.06.03. 02:52

Életem elsö alapozoja amit ki próbáltam, nem fed semmit, az ilata kellemes de ezen kivül semmi, és még hámlik is a t vonalon.

2020.04.22. 17:03

Nagyon szeretem:) nem ad nagy fedést de nagyon szépen beleépül a bőrbe

2020.02.06. 09:16

Natúr termékhez képest nagyon jó kis alapozó! Jók az összetevői, jó a fedése, jó a színe. Talán a homlokom picit átfénylik napközben, de nem vészes. Nem voltak nagy elvárásaim, tudom hogy egy szilikon mentes alapozó nem olyan mint egy szilikonos, de én meg vagyok elégedve vele. Nyáron lehet kicsit sok lesz.