Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Anett44
2021-ben megújult változat!
A regeneráló sampon bio avokádó- és bio sheavajkivonatot, valamint természetes búzaproteint tartalmazó receptúrája segít megerősíteni a hajszerkezetet. Gyengéden tisztít és ideális ápolást nyújt az igénybe vett és töredezett hajnak. A vegán és szilikonmentes hajbalzsam nem tartalmaz mikroműanyagokat és vízben oldódó tisztán szintetikus polimereket.
2023.10.14. 06:43
Nem rossz sampon.A hajam nem lett tole se fenyes,se puha,de kitolta a napokat amikor hajat kellett volna mosnomAmikor vizes es samponos a hajam nagyon kellemetlen tapintasu a hajamSzagmentes,az ara kedvezo
2023.05.16. 10:53
Nagyon kellemetlen tapintású lett tőle a hajam. Első használat után kidobtam.
2022.12.03. 20:41
Nem csodaszer de én szeretem, szép tőle a hajam és tartósan friss nem lesz zsíros már másnap, pedig sok samponnál probléma volt. Azért nem 5*, mert nem csoda szer de normálisan teszi a dolgát