Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
Theresia
2021.03.23. 18:02
nagyon szeretem! Vettem egy rózsásabb árnyalatot is és abban se kellett csalódnom! Ha tehetném az összes alverde terméket 5-re osztályoznám :D
Utoljára szerkesztve: 2019.10.01. 10:12 - 2019.10.01. 10:11
gyögyörű szép fényt ad, igazi természetes fényt, egyáltalán nem az a csillogós borzalom.kellemes használni, de trükközni kell vele kicsit: azoknak, akiknek fehér csík maradt, ajánlom, hogy az aplikátorról először a kézfejre tegyünk a termékből, majd onnan ujjbeggyel vigyük fel az arc kívánt területére. így eldolgozva csodálatosan olvad.plusz pont, hogy natúrkozmetikum. ha lehetne, 10 csillagot adnék.
2019.08.25. 00:41
Kedvenc highlighterem. Szép, egészséges, és természetes fényt ad az arcomnakm és ráadásul egész napig tart. Gyorsan kell eldolgozni, mert valóban gyorsan szárad, és ujjal a legérdemesebb szerintem, mert úgy szépen beleolvad a bőrbe. Minden szempontból megfelelő.
2019.03.03. 18:20
A fehér csíkot nekem sem sikerül eldolgozni, az a gond, hogy mások szóltak, h mi ez a fehér csík😀. Szóval párszor használtam, akkor is bénán. Lehet bennem van a hiba. Az ára barati, az incije sem hagy sok kivetnivalót, csak tudni kell használni. Szóval, nem húzom le.
2019.01.20. 19:59
Sajnos nekem nem vált be. Nem sikerült szépen eldolgozni pedig próbáltam sminkszivaccsal, ecsettel, az ujjammal, de minden esetben foltos maradt és felszedte az alapozót maga alól, végeredményben olyan volt mintha egy fehér csíkot húztam volna az arcomra.
2019.01.14. 14:57
Az első highlighterem és nagyon megszerettem! :) A rózsaszínes árnyalat boldog tulajdonosa vagyok. Pont passzol a sápkóros arcomhoz. :D Púder fölé szoktam az ujjaimmal elkenegetni. Tartós, nem csillog össze-vissza, és az illata is nagyon jó.