Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Alverde Vadrózsás Arctisztító Tonik

3.9
Hozzáadva 2017.06.16.by

csoki

Az enyhe rózsa virág víz felfrissít, és a kiegyensúlyozó vadrózsa kivonatok szépépé teszik az arcszínt. A száraz és érzékeny bőrt finoman készíti elő a következő lépésre.

2022.08.14. 15:34

Egy időben nagyon szerettem, több flakonnal is elhasználtam, igazából a bőrömnek sem volt vele problémája. Viszont, amikor belekezdtem a tudatos bőrápolásba, elkezdtem mellőzni a terméket. Azóta nem is vásároltam újra. Igazából használata alatt nem tapasztaltam pozitív, illetve negatív hatást sem.

2022.05.21. 13:31

Elég régen volt még egy kicsi kiszerelésem belőle, amit csak úgy bedobtam a kosárba utazás előtt. Az illatát sosem felejtem el. Nekem nagyon nem jött be. Alkoholos majd nagyon rózsás de olyan már száradó rózsás. Nem kellemes. A smink kifogott rajta pedig nem volt sok, nem vakolok már, csak a szemem festem, max kis pirosító de nem győzte le őket. Lehet tovább kellett volna mojolnom vele vagy durvábban, de maradok inkább a megszokott termékemnél.

2021.03.27. 12:03

Hosszú évek óta használom, folyamatosan újra veszem, nagyon jól teszi a dolgát és jó árban is van. Mivel ez egy alaposan tisztító arctonik, természetesen önmagában nem hidratál, nem is ez a dolga. Viszont még sose bántotta a nagyon érzékeny bőrömet, a benne lévő alkohollal együtt sem. Ami amúgy számomra érthetetlen okokból mostanában annyira méltánytalanul démonizálva lett. (Úgy érzem, az alkoholmentes termékek favorizálása elsősorban egy ügyes marketing fogás leginkább. Ahogy állítólag Paracelsus mondotta volt: "A különbség a gyógyszer és a méreg között gyakran csak a dózis.") Bár időnként más tonikokat is használtam/használok mellette, de ő volt és marad számomra az alap. Megbízható, bevált natúrkozmetikum, elismert és ellenőrzött gyártó terméke, ami könnyen beszerezhető gyorsan, bármikor és baráti áron. (S talán nem kerül egy vagyonba így a mindennapi bőrápolás...)

2020.12.02. 09:19

A flakonból szagolva kellemes rózsaillata van, viszont ha teszek a vattakorongra, csak tömény alkoholt lehet érezni. Ennek ellenére csak minimálisan szárít, úgyhogy összességében nem olyan rossz ez a termék. Viszont nem veszem újra, mert vannak ennél jobbak is.

2020.09.26. 18:42

Sokáig szerettem ezt az arctonikot, de aztán váltottam más, minőségibb kozmetikumokra, és tudatosan odafigyelek az összetevőkre. Hogy ez mekkora változást eredményezett, abból mértem le, hogy mostanában, amikor újra megpróbáltam ezt a terméket használni (mert épp elfogyott a szokásos tonikom), szinte hátrahőköltem az intenzív alkoholos szagtól, és nem is volt komfortos a bőrömnek: szárított, húzódott tőle. Pedig régen igazán kellemesnek éreztem és tetszett az illata is. Ennyit tud jelenteni a váltás.

2020.05.12. 15:43

Nekem nagy pénzkidobás volt! Elvileg száraz bőrre való termék, ennek ellenére a 3. összetevője alkohol, ami a termék illatában is érződik. Nekem nagyon szárította a bőrömet.