Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
juditkaa70
Éjszakai krémmaszk, antioxidáns hatású Gere organikus szőlőmagolajjal és kivonattal, valamint kékszőlő őssejtekkel, melyeket értékes A-C-E-F-vitaminokból és D-Panthenol provitaminból álló komplex tesz teljessé. Anti-aging, tápláló, regeneráló, védő összetevőket tartalmaz.
2024.03.16. 23:19
Picit ragad, picit “nehéz” érzés a bőrömön pedig elég vékonyan vittem fel. Egyébként ezt a két negatív tulajdonságát leszámítva teszi a dolgát. Reggelre puha és hidratált lesz a bőröm.
2024.01.25. 20:59
Nagy hűhó semmiért.Az első, ami eszembe jut róla. Hetekig próbáltam hátha.... Oda "fajult" a dolog, hogy éjszakára használom a kezeimre mint egy pakolást,amit reggel lemosok. Úgy sem ér fabatkát sem,de a lelkem megnyugtatása képpen valamire el kell használnom ha már ennyibe került. Nem értem,hogy ez valakinél hogy működik 🤷
2023.04.11. 08:32
Éjszakai krémként próbáltam, de egyáltalán nem szívódik fel, ül az olaj az arcomon egész éjszaka. Reggel ha lemosom csont száraz az arcom alatta, viszont napközben valahogy kiadja a bőröm, tocsog a matt fényvédő is, borzalom. Nem pontozom le, mert eddig nem rendeltetés szerűen használtam, kipróbálom úgy, hogy csak néhány órát hagyom fent, de nem sok reményt fűzök hozzá.
2023.02.22. 11:04
Szeptember óta használom heti kb. 2 éjszakára. Jó krém, jó az állaga, rendben beszívódik, az illata se zavaró, jól hidratál, szép is tőle a bőröm, de nincs az a húha érzésem tőle. Szép a bőröm, mert egyébként is ápolom, de egy ilyen árkategóriájú krémtől vártam volna egy vaó érzést. Sokáig elég, még használni fogom, de nem biztos, hogy aztán újra megveszem.
Utoljára szerkesztve: 2023.01.08. 14:28 - 2022.11.25. 11:15
A pixibox 10. születésnapi kiadásában ez volt az egyik termék. Mivel már olvastam a márkáról és a termékekről, ezért nagyon vártam, hogy kipróbáljam. És akkorát is koppantam, mivel minden egyes használat után egy hólyag alakult ki a felsőajkam és az orrom közti területen. Utána kipróbáltam sima lemosható maszkként, szintén egy hólyaggal lettem gazdagabb, majd végső elkeseredésemben, sőt ilyen ár mellett még leírni is szörnyű, de kipróbáltam mosdókenőcsként. Úgy bevált.