Nagyító alatt: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic szérum
csillag1219
2019.06.25. 12:56
Akciós volt.. én meg nem hittem az itteni véleményeknek.. nagyon rossz!!
2016.06.19. 18:55
Nagyon sajnalom, hogy nem olvastam el a velemenyeket rola, mielott megvettem volna. Hirtelen szuksegem volt egy vizallo spiralra es erre esett a valasztasom. Gyakorlatilag semmit nem er. Azt hittem, hogy a hosszu sortei miatt majd szepen minden szempillat eler es befed majd, de gyakorlatilag hasznalhatatlan.
2014.01.28. 11:03
Számomra is csalódás ez a spirál. Hiba húzok rá több réteget,semmi. Csak átszínezi a pilláimat és annyi. Ettől csak jobb spirálokat használtam eddig. Sajnálom, mert nem volt egy olcsóság.
2014.01.02. 12:09
Borzalmas. Vízálló spirált kerestem és sikerült a legrosszabbat megvennem. Tényleg semmit nem csinál a pillákkal akárhogy kenem. Mintha hozzájuk sem értem volna...
2013.10.30. 19:08
A keféje nagyon pici, alig csinál valamit a pillákkal, mintha ki sem lenne festve. A vízállóságát is kifogásolnám, nem túl tartós, amiatt folyt már a szemembe is és eszméletlenül csíp, kivörösödött a szemem. Összességében nem jó spirál.
2013.08.06. 04:16
Hát nem vagyok tőle elájulva... a lila testvérét már többször is újravettem, azt nagyon szeretem,de ebből sok réteg kell,hogy látszódjon is valami. nyárra akartam egy vízálló spirált,épp akciós volt,gondoltam csak jó lehet, ennyiért azért nem bosszankodom miatta,de legközelebb mást választok
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.