Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
PinkBelleLab
Mattító hatású korrektor, ami lágyan belesimul a bőrbe.
2019.10.11. 20:06
Az illata tényleg olyan mintha avas lenne. Én csak akkor használom ha valami "szépség" előjön az arcomon. Szépen takar és púderrel fixálva nekem bavállt,de tény,hogy nem lehet eldönteni,hogy mikor romlik meg :D
2019.01.26. 18:46
Tinikorom egyik kedvenc korrektora, igazából nem tudom mit gondoltam akkor. Túl krémes, ilyen zsíros krém állaga marad a bőrön, ami ide-oda kenődik. Pattanásokat pont ezért nem is tudtam anno elfedni vele, mert rákentem a pattanásra, majd amikor púderrel fixáltam volna a lekent pattanást, lekenődött az arcomról a korrektor a púderrel együtt. Szóval, felkentem, aztán így elmászkált minden felé. Szépek a színei, de szerintem ez egy borzasztó korrektor. :) Durva, hogy 2-3X biztosan újravettem anno, mert nem tudtam/hittem, hogy van jobb ennél.:D
2018.08.09. 09:21
Nem tudom, hogy mit mondjak.. ez volt az első olyan korrektorom, amiről azt gondoltam, hogy na, ez az a nagybetűs Korrektor lesz. El is használtam belőle 2-t az évek során, aztán amikor a harmadikat újravettem, csalódnom kellett.Pár perc alatt oxidálódott, és egyrészt nagyon mű hatást keltett, másrészt sárga volt a fejem.Tényleg nagyon sajnálom, mert előtte tényleg imádtam, ezért megadom a 3 csillagot.
2017.12.19. 19:48
Szemem alatt nőtt egy nagyon mérges pattanás. Az a fajta, ami csak van, nagy és fáj, de nem lehet se kinyomni, se vissza nem akar húzódni. Mit tehettem? Bementem a boltva, és ezt választottam. Arra a célra, amire nekem kellett, tökéletes. Csak a kérdéses területre használom, szerintem erre megfelelelő. Szine illeszkedik a böröméhez /001/, fed, bár talán kicsit szárít /ami nem olyan nagy baj/, és a helyén is marad. Célnak megfelel. Mondjuk nekem a fele is 100 évig tartana, kisebb kiszerelés is megtette volna, de hát ez ilyen. Jó.
2017.06.09. 13:15
Nekem nagyon nem jott be. Ahogy felkenem kb negyed ora mulva megul a rancocskakban. Mar tul "jo" a fedese ezert maszkhatasa van. Nagyon nem eri meg az arat!
2017.03.03. 21:24
Egyre többet csalódok az Astor márkában. Az ajakvajakat imádom, de a korrektoruk, spiráljaik.... Kiábrándítóak... Ha lehetne, ennek a vacaknak 0 csillagot adnék. Ami a boltban nem tűnt fel az az iszonyatos avas szag. A neon alatt szépnek tűnt, és a kis rúzsszerű kiszerelés miatt úgy gondoltam, hogy ezzel bizony jó lesz dolgozni. Azonban természetes fényben úgy néztem ki, mint valami bábú. A ráncokban megtapad, és akár mennyit hidratálhatok alá, már felvitelkor azonnal darabos lesz... Nagy pénzkidobás volt.