Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
Timiea
2017.02.06. 19:37
A 101-es Ballerina Pink van meg és nekem abszolút nem jön be, nem fed szépen, darabos és hamar le is kopik.Egyetlen pozitívum a szép színe
2016.11.05. 12:26
Határozottan a kedvenc rúzsom. A 206-os árnyalat van meg, imádom a színét, nekem tartós.
2015.02.20. 20:35
Több árnyalatát is használom és nagyon szeretem. Talán annyi hibája van, hogy lehetne tartósabb.
2015.02.15. 15:11
Nekem nagyon tetszik jó az illata szép árnyalatai vannak catwalk fuchsia/ 102 / árnyalatom van teljesen elégedett vagyok vele!!!
2014.08.22. 14:47
Főnök asszonyomtól kaptam meg ezt a rúzst, mégpedig a Cherry Silk árnyalatot.Imádom a színét, alapvetően imádom a vörös árnyalatú rúzsokat, viszont sajnos ritkán hordok ilyesmit, bár elvileg a világos bőrömön jól áll, de mégis túlságosan merésznek tartom. Kb. egy éve rendelkezem ezzel, még mindig elég sok van belőle, de alkalomadtán nagyon szívesen viselem.A tartóssága kiváló, mégis ragadós kissé.. hosszabb idő után is, viszont egyáltalán nem szárít, és "kényelmes" viselet.