Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
csill87
Szoláriumozás előtti krém, természetes bronzosítóval. A banán és a feketedió héj kivonatok azonnali természetes színt biztosítanak. A propolisz kivonat védelmet nyújt a bőrnek a külső hatásoktól.
2021.08.27. 08:12
Csatlakozom az előttem lévőhöz. Nekem is nagyon bevált, a barátnőm ajánlotta. Mély barnítós gépbe szoktam menni és pár alkalom után már nagyon szép bronz barna színem lett. Az illata nagyon finom, könnyű volt felvinni és nem hagyott nyomot a ruhámon, így tényleg ajánlom.Egy próbát szerintem mindenkinek megér!!! :)
Utoljára szerkesztve: 2019.04.02. 11:38 - 2019.04.02. 11:38
Kellemes illata van, szeretem használni. Leginkább azt szeretem benne, hogy a szoli után sincs a bőrömnek kellemetlen, feszülő érzése. Szerintem szebben is barnulok tőle, legalábbis úgy látom. Nincs sárgás színem, hanem igazi bronzos barna vagyok, igaz idén már kétszer tudtam napozni is :D Amúgy meg azért ezt a krémet vettem nagy méretben meg, mert nincs az a kellemetlen szoli szagom tőle, és az összetevői is szépek.