Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
KisPicúr
Szoláriumozás előtti 45x bronzosítót tartalmazó krém.
A vitaminok és olajok kivonatának keveréke, helyreállítja és táplálja a bőrt, hogy az ördögien selymes legyen. A kendermagolaj feszesíti és megfelelően hidratálja bőrét az egészséges ragyogásért. Az Omega 3 és Omega 6 zsírsavak a shea vajjal kombinálva a hosszantartó barna színért.
2019.09.23. 10:36
Egyenletes barnaságot eredményez, nem hagy csíkokat, foltokat. Egyaránt használhatja férfi-nő, az illata erős de nem édes, kellemes. Könnyen kenhető, látványos eredményt kölcsönöz.
2019.08.06. 20:57
Kíváló szolikrém, szuper illata van és tökéletesen teszi a dolgát! Ráadásul az ujjaim között sem hagy foltot.Az eddig kipróbált szolárium kozmetikumok közül a legjobb! ❤️
2019.02.21. 21:00
Több krémet is kipróbáltam de mindig visszatérek ehhez. Sokáig elég, hatásos és jó az illata. Azoknak ajánlom akik a semlegesebb nem cukorka vagy trópusi illatokat szeretik.
2018.12.04. 09:52
Illata fini, állagát is szeretem DE pont arra nem használ nekem semmit, amire szeretném :DNem barnultam gyorsabban, se nem tartott tovább a színemElég sokáig elég, kiadós mennyiségNyilván megfizetjük a márkát is vele, de megnyugtató, hogy nem lett tőle érzékeny a bőröm, nem lettem rá "allergiás"Én még próbálgatok mást
2018.06.07. 16:33
Az A.G k közül amit kipróbáltam, szerintem ez a legjobb..illata is szuper, nem lesz szoliszagom utána..könnyen felkenhető, és szépen barnulok vele! Egyik kedvenc szolikrémem :) igaz árban szerintem húzós...
2018.05.30. 17:28
Abszolút csalódás. Se gyorsabban, se szebben nem barnultam le vele, mint nélküle. Sőt, nekem úgy tűnik, hogy nélküle sokkal szebben barnultam mint vele. Az illata túl erős, igazi szolikrem illat, nagyon sokat kell egyszerre felvinni belőle mert elég sűrű krém, igy hamar el is fogyott, szerencsére, mert biztosan nem veszem újra.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.