Testápolók

Australian Gold Forever After

4.6
Hozzáadva 2014.11.06.by

minaya

Barnaság-megőrző szoláriumozás utáni krém, öregedés-gátló, karcsúsító és testkontúr javító keverékkel, vanília illatú

Rendkívüli hidratáló és színmegőrző keverék 24 órás hidratáló és barnaság-megőrző hatással. A kendermagkivonat segít megőrizni a bőr mély barna színét, meghosszabbítja a kikopás folyamatát, egyben nagy hidratációs képességű kivonat is, mely természetes hordozója további létfontosságú barnaság-megőrző tápanyagoknak. Hidratáló, bőrtápláló formulájának segítségével tetőtől talpig selymes, puha bőrt eredményez – egész nap. Az intenzív hidratáló keverékek és az aktív, tisztán növényi alapú hatóanyagok formába hozzák, kiegyensúlyozzák és helyreállítják a bőr nedvességtartalmát. A vitaminok és a természetes nedvességpótlók kiemelik a bőr szépségét. Háromszoros hatásfokot biztosító öregedés-gátló és karcsúsító formula testkontúr javító keverékkel. A kornak hadat üzenő összetevők, mint a Q10 koenzim segítenek kisimítani a bőr finom pókhálóit, a ráncokat, egyben puha, bársonyos érzést biztosítva. Napi használata szemmel láthatóan növeli a feszességet, kiemeli a bőr tónusát, ragyogóvá varázsolva azt. Zuhanyozás, fürdés, barnítás után se hagyd ki.

2020.03.29. 09:46

Vízhiány

Én sem vagyok elájulva tőle. Teljesen egyetértek Sheila-val, én annyival vagyok előrébb - persze, lehet, h már azta ő is :-) - biztosan nem veszem újra. Amennyire sűrű, vaskos krém, ahhoz képest nem olyan tartós a hatása. Most a karantén idején - biztos, hogy a vízben sokkal több klór, vagy nemtom mi van, de rommá van száradva a bőröm - napi két kenés sem elég belőle :-(.

Utoljára szerkesztve: 2019.05.20. 09:20 - 2019.05.20. 09:20

Kombinált bőr

Nem rossz, de:- semmilyen karcsúsító-feszesítő-mittudomén hatása nincs (na jó, az is hülye, aki ezt elhiszi)- barnaság megőrzésről nem tudok nyilatkozni, ha nagyjából rendszeresen szolizom...- illata jó (vaníliás) de nem érzem kiemelkedőnek, és rajtam annyira nem is tartós- annyira azért nem szívódik be könnyen, elég sűrű krém (nagyjából pont ezért utálok testápolózni, mert nincs idegem percekig gyömöszölni magam míg beszívódik)- mocskosul drága- cserébe viszont hatalmas kiszerelés- a bőröm amúgy puha lesz tőle (mondjuk az én bőröm nem különösebben száraz, szóval nem nehéz e tekintetben a kedvemre tenni)Naszóval nekem ez egy jó kis testápoló kellemes illattal, de egyelőre semmi több. Elhasználom, újra vétel még kétséges, de akkora adag, hogy kb fél életemre elég lesz. Nem pontozom le, de azért nem csodaszer.

2019.04.03. 20:11

Vízhiány

Nálam Ő a Best 4ever!!!Évek óta,csak őt használom testápolóként!Gyorsan beszívódik,nagyon finom az illata!

2019.02.21. 20:57

Szolárium utáni testápolónak vettem, de már szoláriumozástól függetlenül hasznom. Főleg hűvösebb, vagy téli időszakban szeretem. Akkor van hogy csak ezt érzem elégnek. Isteni az illata. Nagyon sokáig lehet érezni.

2018.11.18. 06:34

Vízhiány

Nagyon szeretem. Az illata maga a csoda. Hidratál, könnyen felszívódig. Én naponta használom szoláriumtol függetlenül.

2018.10.15. 08:49

Zsíros bőr
Tág pórusok

A világ legjobb testápolója:) Az illata isteni, édes krémes vaníliaillat, de nem túl cukros. Olyan tisztaság és ápoltság illata van, még órák után is lehet érezni, többen azt hitték, parfüm van rajtam. Amikor először éreztem valakin, egyből eldöntöttem, hogy nekem ez kell, már másodszor veszem azóta újra. Sokáig elég, így az ára is elfogadható, megéri beruházni rá. A bőrt nagyon szépen hidratálja, beápolja szoláriumozás után, de én csak simán testápolónak is használom.A szoliszagot teljesen elveszi. Az negatív benne, hogy amikor a végefelé jár, szét kell vágni a dobozát, különben egy csomó krém az alján maradna még.