Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Avon Anew Clinical Mélyhámlasztó Arcradír

4.2
Hozzáadva 2016.08.23.by

Saffy15

Mélyen tisztítja a bőrt, azonnal eltávolítja az elhalt hámsejteket, elpusztítja a pattanást okozó baktériumokat, javítja a bőr közérzetét. Mélyen hámlaszt, négyszintű különleges formulájának köszönhetően.   Az arcradír csodálatos hatásai a tubus elcsavarásával egyre intenzívebbek! Exkluzív tubusán a mikrokristályos formula 4 fokozatosan erősödő, hatásában egyre látványosabb szintjét állíthatja be.

2013.10.03. 03:54

Annyira reménykedtem anno benne, hogy ez jó lesz, hát ez se lett az. Még az első két "szintnél" el is voltam vele, a harmadik már begyullasztotta a meglévő pattikat, mitesszereket. A negyedikbe így már bele sem fogtam. Mindenki mondta a két naponkénti radírozás után (mert azt írta két naponta kell ha jól emlékszem, mindegy, az tuti, hogy az előírtak szerint használtam - erre mindig ügyelek), hogy már megint mit csináltam az arcommal, hogy megint begyulladt valami. Ennek fényében na meg, hogy nem tüntetett el egy aprócska icipici heget sem, abbahagytam a használatát, nem is tudom mi lett vele, gondolom kidobtam, ha a fürdőben nincs XD . Pedig maga az ötlet, kialakítás, hogy négy szintje van tetszett. Az a tapasztalatom, hogy problémás időszakban csak valami belső dolog segíthet, mert nekem a mikrodermabrázió kétszer 8 alkalma sem csinált túl nagy eredményt: a lukak az arcomon minimálisan lettek kisebbek, azok is inkább maguktól...

2013.04.28. 13:47

Nekem nem volt türelmem a kúrát végigjátszani, így annak a hatékonyságáról nem tudok beszámolni, de az nagyon tetszett benne, hogy szabályozható a hámlasztó és radírozó hatás, mert van, amikor gyengédebb peelingre van szülségem van, amikor jöhet az erősebb dörzsölés. Sőt mivel nekem a t-zóna nagyon zsíros és főleg az orrom tele van miteszerekkel oda mindig erősebb radírt vagy kémiai peelinget használok, az orcákon viszont nagyon érzékeny, kipirosodásra hajlamos a bőröm és az évek teltével szárazabb is az állam körül és az arcéleknél viszont ismét hajlamos begyűlni és apró pattanások, mitesszerek, grízek jönnek itt ki. Ezért kifejezetten jó volt, hogy lehetett szabályozni, adagolni a kencét, mert így nem csak alkalmanként, hanem tényleg a bőröm igényeihez az arcom különböző részein tudtam igazítani. Arra mindig nagyon vigyáztam, hogy utána fényvédővel ellátott nagyon érzékeny bőrre való krémet használjak (pl. Bioderma). Nagyon sokáig elég volt. Azért nem vettem újra, mert nem vagyok valami rendes az arcápolásban, legalábbis a radírozás terén. Van, amikor heti 1-2 alkalommal is kezelem a bőröm, van, amikor hetekig nem és sokszor rám romlik a bőrradír emiatt. Ezt ajándékba kaptam. Magamtól nem vettem volna meg, mert azt gondoltam ez is egy hangzatos, de semmire sem jó kis termék. Ehhez képest kellemes csalódás volt, bár hozzá kell tennem, hogy elég erős radírozó/hámlasztó hatása van, amivel az érzékeny részeknél nagyon óvatosan kell bánni, sőt, lehet azokat jobb ki is hagyni.

Utoljára szerkesztve: 2013.10.02. 22:05 - 2013.04.28. 11:10

Sajnos nekem is nagy csalódás ez a krém. Az előírtak szerint használtam, használom, eddig semmi érdembeli változás nem történt....Annyira azért mégsem volt rossz ez az arcradír! Végül megfogtam, szétvágtam a tubust, egybe öntöttem a két oldalát és sima radírként használtam, erre jó volt!! Nagyon jól leradírozta az arcom, persze hámlás semmi, de minden nem lehet:) Szívesen újra is venném.

2013.04.08. 20:26

Nekem csalódás volt, allergiát váltott ki.

2013.02.22. 18:09

melegebb időben használtam, végigjátszottam vele ezt a kúrát, de a végéből még van egy kicsi, szerintem bejött egy új termék, és nem bírtam ki, hogy ne azt használjam :D de amíg ezt használtam, észrevettem, hogy egyre szebb a bőröm, de tényleg odafigyeltem, hogy tekergetem, próbáltam minél jobban betartani a használati utasítását, úgy hogy én nem csalódtam :) ha melegebb lesz az idő, majd előveszem megint, és elfogyasztom, ami még benne van. újravenni nem fogom, mert szeretek kísérletezgetni mással :)

2012.08.28. 07:48

én is imádom! nagyon jól radíroz és hatásosan. én végigcsináltam azt a ""kúrát, amit a papíron írtak róla és valóban hatásos. kevesebb lett tőle a miteszer, pattanás is jóval ritkábban fordult elő, amig használtam. még mindig van belőle egy kicsi, ha elfogy, biztosan nem veszek semmilyen más radírt, csak ezt