Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
anonymous
Az éjszakai elixír segít kisimítani a ráncokat, visszaadni a bőr rugalmasságát és csökkenteni a szem alatti táskák méretét. A nappali és éjszakai krém segít helyreállítani a szemkörnyék feszességét és rugalmasságát.
INCI: Fölül a krém listája, ami két színezékkel záródik. Ezt követően az elixír listája következik.
2015.11.28. 15:33
Sajos már nem lehet kapni:( Lila karikáimra ez volt az egyetlen krém, ha látványos javulást idézett elő.
2015.05.05. 05:40
Kerestem egy olcsóbb kategóriájú, de jónak titulált szemkrémet, Az összetevőket is néztem (nagyjából) és ez a termék régóta a kívánságlistámon volt. Most akciósan 2000-ért juthattam hozzá. Még csak néhány alkalommal használtam, de főleg az elixír használata után nagyon látványosan simának látom a szemkörnyékemet. Nem szoktam Avon termékeket venni, mert régebben megjártam néhánnyal, de ez régóta izgatta a fantáziámat. Egyedül a körömlakk-szárító spray, amit bírok tőlük.Szóval szerencsére nem tapasztaltam irritációt, csak simítást és puffadtság eltüntetést. Eddig 5-ös, Remélem nem kell visszajönnöm lepontozni, mert eddig nagyon szeretem.
2015.04.19. 09:32
BORZASZTÓ!!! Bele sem ment a szemembe es mar is csipi es konnyezik tole a szemem. Legszivesebben a kukába dobnám!
Utoljára szerkesztve: 2015.03.20. 20:09 - 2015.03.20. 20:08
Utálom az Avon termékek 99%-át, de ezt a krémet nagyon eltalálták.Könnyen beszívódik, kellően hidratál, reggelre kipihentebb a szemkörnyékem.Felveheti a versenyt néhány magasabb kategóriás krémmel.Iparfümérián még az ára is kedvező.
2014.10.14. 17:38
Nem tudom nekem nem csinal semmit , enyhe mimikai rancaim vannak sajnos nem látok változást mondjuk meg csak egy hete használom .. Ár értek aranyban en féláron vettem igy nem vészes de teljes áron erős túlzás ha ennyi a hatása :(
2014.09.04. 18:06
Bár meglehet, könnyelműnek tűnik az ötös osztogatásom, de ez valódi csodaszer. A szemem a kontaktlencse viselésétől mindig kiszárad, különösen a szemem alatti rész, évek óta gondom van vele, és ha van is szer, ami elmulasztja éjszakáról reggelre, estére megint előjön. Már a kontaktlencse előtt is bajom volt ez egyébként, azóta erősödött. Ez viszont úgy hat, hogy vissza se jön napokig a szárazság, az összeráncosodott bőrfelület szinte látványosan azonnal kisimul. Az elixírt csak akkor használom, ha van ilyen bőrfelület, amúgy a sima krémet kenegetem, és önmagában a szárazságra, a szemkörnyéki bőr puhán tartására tökéletes! Kicsit drága mondjuk, a kiszerelés is pici, viszont ennek ellenére olyan könnyű krém mindkettő, hogy egészen pici kell csak belőle, így kétlem, hogy gyorsan elfogyna.