Bőrproblémák: bőrproblémák and pirosság (rozacea)
Sminkek arcra
Primerek
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Calming Effects Bőrnyugtató Hatású Korrektor Kipirosodott Bőrre

Hozzáadva 2013.10.15.by

agiv

A zöld szín természetéből fakadóan semlegesíti a piros foltokat. Kuttatások mutatták ki, hogy sok nőnek okoz problémát a bőr pirossága,és érthető módon szeretnének ettől megszabadulni.

Ilyen kipirosodást több dolog okozhat,pl. rozácea,pattanások,kitágult hajszálerek stb.

Zöld formulája tökéletesen semlegesíti a bőr pirosságát,és ragyogóbbá varázsolja a bőrt.

2015.08.17. 15:54

Az Oriflames termék előtt ezt használtam és szintén kedvenc. :) Nem tudom mikor láttam utoljára katalógusban, de remélem lesz. :)

2014.06.16. 07:49

Most szedtem elő még régebben vettem bevezető áron, talán 500 Ft-ért. Nem igazán használtam, nem volt rá szükségem, most viszont van! És nagyon jól teljesít. Halvány fehéres-zöldes színe van egészen picurka mennyiség elég belőle, én ecsettel viszem fel, majd erre kerül a bőrszínű korrektor és púder. Látványos, hogy mit művel de kell hozzá egy kis gyakorlás. Mivel hatalmas, életem végéig elég lesz. Persze csak ha nem romlik meg :)))).

2014.02.04. 15:01

Nagyon kicsi is elég belőle egy alkalomra, ahhoz képest viszont sok mennyiséget kapunk a tubusban. Könnyű felkenni, teszi a dolgát, alapozó nélkül viszont nem mutat jól. Alapból is nagyon világos, fehér bőröm van, amit Hófehérke is megirigyelne, önmagába véve viszont ez még inkább sápít. A kisebb-nagyobb vörös foltokat viszont tökéletesen semlegesíti. Én egyből rákenem az alapozót, egészen más így az arcszínem, mintha csak simán az alapozót tenném rá. Megérte az árát, azonban alapozó nélkül használhatatlan, hiába írja azt a csomagolás, hogy ahelyett is lehet használni.

Utoljára szerkesztve: 2013.12.27. 14:02 - 2013.12.27. 13:59

Párszor használtam és nekem nagyon jó. Én nem hagytam száradni bele ütögettem a bőrbe. Eddig még csak imádom. Eltünteti a pirosságot, ez a dolga így megérdemli az ötöst.

2013.11.26. 23:11

Szerintem eléggé nélkülözhető termék. Én előtte az Oriflame teafa korrektorját használtam, de aztán az csúnyán eltört, aztán meg szétmorzsolódott, így örültem, hogy ez folyékony állagú :D Nagyon picit kenek csak a piros foltokra, nehéz eltalálni a mennyiséget, mert ha túl kevés, akkor nem fed semmit, aztán meg picivel többtől meg már nagyon zöld leszek :D Hagyom száradni, aztán kb negyed óra múlva jön rá az alapozó, hát így ér valamit, de önmagában meg sem kell próbálni (az oriflame-es úgy is működött). A jó pontjait annak köszönheti, hogy végülis ennyi pénzért megér egy próbát, plána akcióban, ráadásul ez a mennyiség rengeteg, kb 10 évig eltartana... persze ha nem romlana meg közben... :P

2013.11.21. 21:47

Hááááát ööööm.... Tényleg nem rossz. Bár annyira nem tökéletes a fedése, vagyis inkább úgy mondanám, hogy ha hagyom száradni felvitel után, úgy is alapozó felvitelkor kicsit kopik a fedés. Különben leárazva megéri :))