Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Avon Care Feszesítő Testápoló

4.3
Hozzáadva 2014.12.18.by

Yecaep

Segít visszanyerni a bőr rugalmasságát, feszességét.

Kiszerelés: 400 ml

2015.01.20. 04:06

Feszesítő hatásról én sem tudok beszámolni.Egy sima egyszerű testápoló,teszi a dolgát,valóban ápol,hidratál de semmi extra.Könnyen beszívódik,jól elkenhető.Nagy kiszerelés,gazdaságos,a célnak megfelel.

2015.01.06. 21:08

Több flakonnal is elhasználtam belőle (azóta már találtam jobbat, gazdaságosabbat, szóval valószínűleg ha lenne sem venném újra az ár-érték arány miatt).Ez volt a kedvencem, mert bár feszesítő hatását nem tapasztaltam, nagyon könnyed, szuperül beszívódó testápoló volt! Én inkább kézkrémnek használtam már, mert ezzel meg tudtam azt csinálni, hogy tényleg kézmosások után is bekrémezzem a kezem rendesen, a könyökömig, a karomat is, és ezáltal több órára védve legyen. Mire végigkentem mindenhol, addigra be is szívódott, nyugodtan tudtam utána billentyűzethez is nyúlni. A körmeimnél még bemasszíroztam, ill. alatta ha kellett megtöröltem zsebkendővel, de ez alig volt 5-10 perc összesen, és a végére tényleg teljesen beszívódott. Elég híg volt az állaga, vigyázni kellett vele kicsit emiatt, és a hidratáló hatása is inkább közepes, vagy kicsivel az alatt... De ha rendszeresen használtam a száraz kézbőrömre, akkor egy idő után már elég volt. Eleinte esténként használtam mellé nehezebb kézkrémet is, de később erre nem volt szükség. Később még télen is elég volt önmagában, akár csak napi 1 alkalommal, esténként alkalmazva is. Persze akkor nem nagyon lehetett kihagyni napokat, mert akkor már tényleg kellett testesebb krém is.Testre nekem elég volt a hatása, pedig nem is használtam csak alkalmanként (alapból nem testápolózok gyakran). Ja és nem csípett, még kellemesen nyugtatott, hűsített is. Ez a kiszáradt kezeknek külön jó volt.Szerintem sem csodaszer, de megadom az 5 csillagot, mert ennyire gyorsan beszívódó "kézkrémem" (vagy akár testápolóm) sosem volt, nekem ez nagyon fontos szempont. A mostani testápolóm ár-érték aránya jobb, jobban is hidratál, fodrászkellékesben veszem, 1 liter kb. 1500 forint (de lehet már drágább, régen vettem, sokáig elég) de szerintem így is jobban megéri, Lady Stella Professional a márkája. A feszesítő változata annak tényleg feszesít is hosszabb távú használat során, de mikor milyen változat van, olyat veszek. Ezek (LSP) jobbak számomra, viszont ez az Avon-os, mégis egy kicsit gyorsabban beszívódott, még ezeknél is (igaz kevésbé is hidratált). Egyedül emiatt hiányzik kicsit, de ha szerencsém van néha lehet kapni akciósan kiárusított csillámos karácsonyi változatot és akkor azzal egy ideig elvagyok. :) (Csak néha nem ez a könnyed, feszesítős az alapja, hanem a glicerines, amit én utáltam, mert nem akart beszívódni, zsíros volt és kis darabokban megmaradt a kezemen vagy ledörzsölődött.) Na mindegy, eléggé eltértem a jelenlegi terméktől. Ez számomra egész jó kis kézápoló, testápoló volt, alapvetően olyan 3,5 csillagot érne szerintem, vagy nyáron, könnyed testápolónak négyet. De az emlékek :D és a beszívódási idő miatt megadom a maxot.Ha még kapható ez a fajta újabb csomagolásban (én már nem szoktam nézegetni azt a részt a katalógusban), akkor tudom ajánlani, legalább akciósan, kipróbálásra. De nekem a Stella amúgy jobb alternatíva lett, azért is említettem meg.Most jut eszembe, hogy nekem egyszer valami zöld, virágos, tavaszi csomagolásban is volt. :-) Egyébként pedig rosszabb INCI-re számítottam.

2014.12.18. 12:04

Kb. 5 éve, egyetemista koromban volt ilyenem karácsonyi csomagolásban. Olcsó volt, jól hidratált, sokáig elég volt. Szerettem, de azért nem csodaszer.