Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Care 3 az 1-ben Faggyúszabályozó Arctisztító, Tonik és Hidratáló Normál és Vegyes Bőrre

3.5
Hozzáadva 2017.01.23.by

Saphira

3 az 1-ben faggyúszabályozó arctisztító, tonik és hidratáló normál és vegyes bőrre. Kasvirággal és búzacsíraolajjal segít szabályozni a faggyútermelést.

Hatékonyan tisztít. Szabályozza a faggyúkibocsátást. Segít tisztábbá és frissebbé varázsolni a bőrt. Tisztít, tonizál és hidratál.

2017.12.06. 21:06

Egy vagy két tubussal használtam el. Zsirosodást nem enyhitette, viszont jo volt az illata és gyors felszini hidralálásnak jo volt, amikor siettem valahova. Kár, hogy nem gyártják már.

2016.12.31. 19:56

Hmm hát érdekes. Kellemes illata van, jól tisztít, nagyon folyós :s

2016.11.02. 11:10

Semmi extra, kellemes illat és állag, szeretem használni, de nem olyan termék amire azt mondom, hogy nem tudnék élni nélküle, vagy nem cserélném le másra.

2016.07.15. 18:34

Én elhasználtam eggyel, sima, különösen folyós, jól tisztít, nagyon sokkal többet nem tudok elmondani róla...

2016.03.31. 08:57

Alig vártam, hogy elfogyjon. Nem tisztított kellően, túlzottan folyós, semmire való termék. Olcsó volt, és egy újabb csalódás az Avontól.

2016.01.24. 14:00

Semmi különbséget nem véltem felfedezni e között és a sima fehér csomagolású, kék kupakos társa között. Tisztít, nem zsírosít, nagyon folyik, nem drága, de gyorsan fogy.