Sminkek arcra

Avon Ideal Flawless Matt Hatású Nude Alapozó

2.6
Hozzáadva 2016.06.22.by

panneszka

• Hatására az arcbőr matt, selymes és természetes hatású lesz.
  • Könnyűtől a közepesig terjedő fedést biztosít.
  • Finom, friss illatú.

5 árnyalatban kapható.

2017.02.22. 20:23

Anyám, hogy ez mennyire borzalmas.. Lakótársam nekem ajándékozta, szóval még jó, hogy nem fizettem érte. Egy fillért sem ér, semmit sem fed, borzasztóan erős illatú (pedig nem parfümnek használnám), azt meg kár volt ráírni, hogy matt, mert úgy kifényesedik tőle az arcom nap végére, mintha olajban mosakodtam volna.

2016.12.04. 17:50

Én is csak most láttam,hogy vízalapú,de ettől függetlenül szörnyű a fedése. Még ha minimálisan fedne valamit,de nem semmit sem fed,mintha nem is lenne semmi az arcomon. Megrendeltem,egyszer kipróbáltam,azóta nem is nyúltam hozz.

2016.08.02. 10:57

Nagyon nem lett a kedvencem!Híg(igaz írja,hogy vízalapú,amit utólag láttam meg) ezért is nem fed tökéletesen,matt hatása végképp nincs.Púderrel talán,de nem erőltetem.Biztos nem vásárlom újra.Inkább BB krémnek mondható és kevésbé hibás bőrre való.

2016.07.07. 14:27

Mintát vettem belőle kipróbálásként és nekem bevállt. Nap végén korrektorozok alá minimálisan, ha esetleg esti programom akad, de összességében jó termék.

2016.07.07. 11:22

Hajajj, pedig mennyire akartam szeretni ezt az alapozót.Nem lenne bajom az alacsony fedéssel, mert ígyis-úgyis korrektorozni kell. Viszont akármivel próbáltam eloszlatni, ecsettel, szivaccsal, kézzel, egyszerűen mindig foltos lett. Nem tudott szépen beleolvadni a bőrömbe, pedig a szokásos nappali krémemmel is és a La Roche Posay Effeclar Duojával is próbáltam.Viszont ha egy keveset is keverek hozzá más alapozóból, ami krémesebbé teszi és jobban eloszlathatóvá, máris működőképessé válik. Tudom, hogy ez egy fluid lenne, lehet, hogy csak az én bőrömmel nem akar egyezkedni, de így nem tudok sok pontot adni neki.Egyébként nagyon tetszetős matt finishe lenne, púderrel sokáig matt is marad, más próbléma nincs vele.

2016.06.24. 10:08

hát nekem nagyon bevált, igen folyékony, de pont ennek köszönhető a könnyű eloszlatás, alkalmazkodik a bőröm színéhez, egyáltalán nem látszik h alapozó van rajtam, a matt hatásról meg ne is beszéljünk, imádom!