Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Pakolások, Hámlasztók
Fátyolmaszkok
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon K-Beauty Cica Növény Fátyolmaszk

Hozzáadva 2022.05.05.by

Dominika28

1 db
  • egyszerűen használható, bőrsimító fátyolmaszk
  • ideális igénybe vett, száraz bőrre
  • a koreai szépségápolás legnépszerűbb, bőrnyugtató alapanyagával: cica növény

2021.03.21. 21:26

Nekem bejött. Kellemes az illata van, elég rajta és teljesen beszívódott, bár az én bőröm esetén ez nem meglepő. Szerintem jól hidratál és puha érzést, hagy maga után. (De az árával kapcsolatos kritikával egyetértek.)

2019.11.24. 21:10

Még nem próbáltam semmilyen fátyolmaszkot, szóval abszolút első benyomás volt! Kellemes az illata, jó sok termék van benne. Hanyatt fekve szépen felhelyeztem, a gyűrődős részeket szépen kisimítottam. Még egy kis ideig a számra is ráhúztam. Nekem nagyon jól hidratált, mégsem okozott pattanást, amitől azért tartottam. Szépen feltöltötte a bőröm, a kiszáradt számnak is jót tett! 20 perc után a maradék anyagot elmaszíroztam az arcomon és a dekoltázsomon. Egyedül az ára eléggé drága, mert akciósan is 900,- Ft volt! Emiatt nem hinném, hogy újra veszem, de ki fogok próbálni más fátyolmaszkot is!

2019.09.16. 11:07

Aki jót akar, az kerülje el, mint a pestist! Rengeteg féle maszkot használtam már, de ez a legrosszabbnál is rosszabb. Na jó, azoknál nem, amik vastagok és alig vannak átitatva. Amikor kibontottam, örültem, hogy milyen gazdag, nagy mennyiség. Csak van egy kis baj. Ez a cucc ez ragadósra szárad a bőrön és nem szívódik be. Kellemetlen a használata. Semmi extrát nem nyújt. Ennyi pénzért lehet venni jó maszkot is, még a 300 Ft-os sajátmárkás drogériás cuccok is jobban teljesítenek... Óriási nem.

2019.06.26. 05:08

Most használtam el belőle a másodikat, nem ajánlom senkinek. Nehéz felhelyezni, a rajta lévő papir réteg semmit nem ér, alig tudtam feltenni az arcomra. Tocsog a zselében, még a nyakam is ragacsos lett, pedig ott nem is volt a maszk. Kellemesen hűsített abban a negyed órában amíg rajtam volt, de utána le kellett mossam az arcom mert egy ragacsos réteg maradt utána, amit szétkenni srm tudtam a bőrömön. Különösebben szép sem lett az arcom, totális pénzkidobás.

Piactér

Több mutatása