Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Sminkek arcra
Primerek
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Magix Ragyogást Kölcsönző Sminkalap SPF15

Hozzáadva 2016.08.23.by

divatbolondblog

• színtelen formulája ragyogó fényt ad a bőrnek
  • csodálatosan simává varázsolja a bőrt
  • segít finomítani a pórusok és a finom vonalak külsején

2014.11.21. 22:56

sminkalapnak jó LENNE, ha nem lenne teleb**** csillámmal, épp azt akarjuk kiküszöbölni hogy ne legyen fényes, meg csillogó az arcunk... ha azt akarom hogy kis csillámok legyenek az arcomon akkor ráöntök egy adag csillámot... ez a termék teljesen felesleges :(

2014.05.19. 08:01

Az első primerem volt és annyira nem vált be,hogy egy időre el is ment a kedvem a sminkalapoktól. Sem az érzete,sem a kinézete nem volt jó a bőrömnek.

2013.04.01. 18:27

Nem szerettem. Olyan furán nézett ki tőle a bőröm. Rákentem az alapozót, ennyi rétegtől már fuldoklott a bőröm..

2013.02.05. 13:39

Miért kell teletömni csillámmal? Nem értem. A csillámok miatt a ragyogó hatás? Borzasztó. Ha csillogni szeretnék, akkor magamra öntök egy adag csillámport. Én a bevezető részben rendeltem meg, nem is figyeltem fel a csillámokra először, míg suliban meg nem kérdezték, hogy csillámporral kentem be az arcom, mert tiszta csillám. Hát alig vártam, hogy lemossam végre. Sosem dobtam még ki semmit, de ennek a kukában a helye. Ha lehetne 0 csillagot kapna!

2012.12.18. 11:04

Primernek nem rossz, a krémben nagyon apró csillámok vannak, ami az arcon csak kicsit látszik, ha nagyon közelről nézzük. A sima Magix-el jobb hatást érek el, ahhoz képest ez folyósabb állagú. Jól mattít, és nincs vele gond, nem okoz pattanásokat , viszont a másik nekem jobban bejött.

2012.08.22. 06:15

Semmire sem jó, kidobott pénz. Lehet, hogy az ócskább alapozók jobban mutatnak rajta, dehát akkor meg minek megvenni ezt is meg az ócska alapozót is, inkább a 2 együttes árából vegyünk egy rendeset. Eltömíti a pórusokat, ráadásul csomósodik is az arcon és műszaga van.