Sminkek szemre

helgus96

3,5 g

Vízálló, krémgél állagú szemhéjfesték

• akár 18 órányi intenzív színt ad
  • nem áll össze a szemhéj redőiben és nem maszatolódik
  • nagyon kényelmes viselet

2018.02.16. 17:48

Pirosság (rozacea)

A színe nagyon tetszett viszont nemtudom én vagyok ilyen béna hogy ecsettel morzsálodik, nem akar rátapadni. Ujjal kivéve is szép színe van, de alig lehet vele dolgozni

Utoljára szerkesztve: 2017.08.10. 15:15 - 2017.08.10. 15:12

Pattanások (acne)

Tartós, de egyáltalán nem krémes. Nehezen lehet eltalálni mennyi kell belőle. Első alkalommal nagyon csúnya lett akkor megijedtem, majd rájöttem ha vékonyan fokozatosan pakolgatom a rétegeket szebb az eredmény. Mostanra be is száradt egy kicsit, így már daravos is.A felvitele nagyon macerás és gyorsan is fogy, ráadásul nagyon nehéz a végét kiszedni az üvegcséből.A színe és a tartóssága miatt + akciósan vettem 3 csillag.

2017.05.06. 09:26

Vízhiány

Pro: alap nélkül is tartósKontra: a színek valahogy valóságban igencsak másmilyenek, mint a katalógusban (a bronze árnyalat van meg, na az nem is bronz, hanem egy kellemes barna ezüst csillámokkal)Rettenetesen kemény, és az üvegcse formája sem éppen a legpraktikussabb.

2017.05.01. 08:58

Tág pórusok

Ez megy most Mark néven, ugye? A lilát vettem meg, katalógusban nagyon jó kis színe van. De élőben alig látszik... Fehéres-gyöngyházas nagyon-nagyon halvány lila.

2017.02.07. 22:24

Pattanások (acne)

Jó kis szemhéjfesték, eleinte tényleg nagyon tartós volt, nem kenődött el, egész nap egyenletes maradt a színe a szemhéjamon. Ami negatívum, hogy nehezen lehet elkenni, én például ujjal szoktam inkább, ecsettel vagy applikátorral nem igazán működik. :/ Egy idő után kicsit elkezdett beszáradni, már nehezebben is kenhető, illetve kicsit darabos is.

2017.01.30. 17:20

Pattanások (acne)

Imáádom :D a golden rose árnyalatban van meg nekem, halvány, csillámos, mindennapi használatra alkalmas kis termékecske...és tényleg tartós, úgymondd lerobbanthatatan :D biztos folyamatos tagja lesz a sminkkolekciómnak :D !