Testápolók

Avon Narancsbőr Elleni Termoaktív Gél

3.8
Hozzáadva 2017.05.29.by

Gina19

Termoaktív szérum l-karnitinnel; segítséget nyújt a zsírégetésben, rövid időn belül felmelegíti a bőrt, serkenti a vérkeringést, ezáltal segít felgyorsítani az aktív összetevők bőrbe szívódását. Ennek köszönhetően:

• enyhíti a narancsbőrt (segít a narancsbőr enyhítésében akár már 4 hét után, helyreállítva a bőr selymességét)
  • karcsúbb külsőt mutat (segít a zsírégetésben, hogy karcsúbb külsőddel még elbűvölőbb lehess)
1999 Ft-tól

2022.08.24. 08:24

Nekem látványosan segített kis narancsbőrőn. Brutálisan éget, a kezemről alig tudtam leszedni. Szerintem jó kis krém, én más márkától még nem próbáltam. Az ára kicsit borsos.

2020.04.15. 16:13

Keresztanyám adott nekem egy ilyet, mert neki nem vált be. Nem rossz cucc, de az evelines simán veri, és az olcsóbb is. Jó a géles állaga, az illata is elfogadható, eléggé csíp. Ha megromlik, szörnyű az illata. Kicsit sokallom az árát 150 ml-ért, vannak tőle jobbak is. Ha nem lesz más, csak akkor venném újra.

2020.01.21. 14:39

Edzés és 90%-ban egészséges táplálkozás mellett használtam naponta. Nagyon sokat segített, látványosan kevesebb lett tőle a narancsbőröm és feszesebb lett a bőröm a fenekemen, combomon. Először baromira éget, de hozzá lehet szokni.

2019.06.24. 20:29

Először iszonyatosan égetett, aztán vagy hozzászokott a bőröm, vagy nem tudom, de szinte semmit sem éreztem kenés után. Nagy eredményről nem tudok beszámolni, de puha a bőröm utána. Nyilván önmagában ettől nagy csodát nem kell várni, de valamicskét használ.

2019.06.20. 19:39

Párszor használtam, de iszonyatosan csípett, égette a bőröm szinte. Lemostam, de utána is égő érzete volt a bőrömnek. Lehet, hogy csinált volna valamit, de ilyen kellemetlenségekkel köszönöm inkább nem kérek belőle.

2019.03.05. 12:35

Egész jó kis krém.Edzés előtt szoktam használni, kellemesen meleg bizsergető érzés, nekem nem éget.Egyelőre kap 4 csillagot, aztán majd meglatjuk.