rucskabeata
12 maszk és pakolás praktikus kiszerelésben. Tartalma: Mediterrán olívaolaj hidratáló arcpakolás (4 x 5 ml), Japán szaké és rizs lehúzható arcmaszk (4 x 5 ml), Iszappakolás arcra holt-tengeri ásványokkal (4 x 5 ml).
2013.11.04. 18:48
Mindhárom pakolást használom és szeretem. Zsíros bőrömre még az olivás is jó, nem lesz tőle zsíros csak hidratált.
2013.04.10. 06:10
Nagyot néztem, mikor megérkezett, mert a katalógusban lévő kép alapján egy jóval nagyobb csomagnak gondoltam. Ott úgy volt fotózva, hogy kb. A5-ös méretű volt. Nem értem, miért kellett ezt felnagyítani, hiszen nem olyan, mint egy szempillaspirál, ahol érdekes lehet, hogyan állnak a kis sörték. Ezt átverésnek éltem meg. Ha tudom, hogy ez egy ilyen mini csomag, nem adok ki érte annyit, mert nem volt olcsó. Különösebben nem is jók. Nem ártott, de javulást sem tapasztaltam. Nem is vettem több Planet Spa terméket.
2013.01.04. 17:30
Nagyon praktikus ebben a kiszerelésben, ha mentem is valahova, csak kivettem egyet, és pont olyanok vannak benne, amiket felváltva használhatok, attól függően, milyen célnak kell megfelelnie. Maguk a pakolások viszont nem a legjobbak, szárítottak eléggé, de kicsit szebb lett a bőröm tőlük.
2012.09.18. 07:14
Karácsony előtt vettem egy ilyen szettet akciósan mondván kipróbálom, és ajándéknak is tökéletes. Anyukámnak és Keresztanyukámnak raktam 3-3 darabot a csomagjukba és nagyon örültek neki :)Én így ismertem meg ezeket a termékeket, kipróbálásra ennyi bőven elég szerintem.Az olivásat én az idősebb korosztálynak szánnám, mert nekik beválik, nekem kevésbé.
2012.09.13. 05:23
Jó kis szett, tetszik, hogy több maszk van benne. Csak kár, hogy az olíva maszk használhatatlan.... alig hidratál, 1-2 órán át puhább a bőr és kb ennyi a hatása. Úgyhogy nem nagyon éri meg az árát az egész, de ajándékba valakinek nem rossz ötlet.
2012.09.12. 19:59
Jó, hogy egy csomagban ennyiféle maszk van, teljesen jól bevált az összes. A kedvencem amelyiket száradás után le kell húzni az arcról :)