Bőrtípusok: bőrtípusok and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Testápolók
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Solutions Thermal Tone Anti-Cellulite Warming Gel

3.5
Hozzáadva 2017.06.22.by

Irudi

Karcsúbb alak és kevesebb narancsbőr, amit a zsírleszívás ihletett.

Segít, hogy külsőd karcsúbb legyen. Segít a zsírégetésben és a bőrfeszesítésben.

1999 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2023.07.10. 12:49 - 2023.07.10. 12:48

Ebben az ár-értékben szerintem elég szépen megállja a helyét. Nyilván csodát nem művel, de azért kicsit visszafogta a narancsbőrt. Kellemesen melegít, én nem érzem erősnek. Megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás és mozgás mellett szerintem veri a csúcskategóriás termékeket. Ja, és a borostyánkivonattal túlcsordult társaitól eltérően, nem okozott allergiát.

2021.02.25. 21:54

Többet is fogyasztottam ezekből a krémekből, talán jobb mint az elődje. A szaga elég erős (mint mindegyiknek) ragacsos és nehezen szìvódik be, egy idő után pereg le a bőrről. A bőrt hidratálja, napra tényleg nem érdemes menni vele mert irritációt okoz. Inkább lelki megnyugvást hoz mint látványos eredményt. Jol melegít ez tény ,télen ennyi előnye van

2020.06.23. 07:16

Nem használtam napi szinten, viszont nekem eléggé eltüntette a narancsbőrt. Persze nem teljesen de sokkal szebb lett a bőröm. Egy negatív oldala van, hogy nagyon éget, de télen ez tökéletes.

2020.03.02. 10:00

Tavaly használtam el egy tubussal belőle. A nyárra készülve mindig teszek egy próbát és elhasználok valamilyen feszesítő terméket. Legtöbbször avonosat választok, mert nem túl drágák. Önmagában sok hatása nincs. A nagy fogyást végül az hozta, amikor telepakoltam a hátizsákomat és egy hétig le sem jöttem a hegyről, folyamatosan túráztam, napi 60 km-t nagy hátizsákkal, nehéz terepen. Annyit ehettem, amennyit elbírtam és napi 15 órát mozogtam.

2019.03.26. 10:32

évek óta használom az avon solutions termékeket, mindegyik tagja tökéletesen feszesít és beváltja a hozzá fűzött reményeket. egyáltalán nem vészes a melegedése. :)

2018.12.10. 20:56

Sajnos semmiféle pozitív hatást nem észleltem a használata során. A bőrömet tényleg felmelegíti, ezáltal talán dolgozik valamicskét, de a narancsbőrömet nem igazán csökkentette. Bár őszintén szólva nem is használtam rendszeresen. Anyukámnak viszont bejött... bár nem ez, hanem a piros változata, amit aztán nem is lehetett kapni. Nyáron, kánikulában nem túl kellemes viselet, így télen vagy hűvösebb időben érdemes vele próbálkozni. :)