Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Solutions Youth Minerals Energizáló Éjszakai Szérum

Hozzáadva 2013.07.25.by

Dayanara

Figyelem: A termék alfahidroxisavat tartalmaz.

A Solutions Youth Minerals energizáló éjszakai széruma segít elsimítani a ráncok és az apróbb vonalak külsejét és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz az arcbőrnek. Az AVON Amethyst Mineral komplexe ásványi anyagokban gazdag, és védi a bőr természetes elasztin- és kollagénállományát, hogy az arcbőr puhább, simább és frissebb érzetű lehessen az éjszaka folyamán. Hipoallergén. Dermatológiailag tesztelt. Nem tömíti el a pórusokat.

Tartós használat esetén segít javítani a bőr szerkezetén, a finomabb ráncok láthatósága csökkenhet és arcbőre egészségesebbnek tűnhet.

Kiszerelés: 30 ml

Utoljára szerkesztve: 2014.05.12. 12:50 - 2014.05.12. 12:49

Nekem nagyon bevált, szerencsére még van tartalék, mivel egy ideje sajnos ez sem kapható. Nekem picit csíp amikor felviszem, de ez egyáltalán nem kellemetlen. Nagyon friss érzést, kelt és reggelre annyira sima tőle bőröm, mint még semmi mástól.Nagyon remélem, hogy egyszer újra megjelenik, mire a tartalékom elfogy.

Utoljára szerkesztve: 2013.07.25. 14:16 - 2013.07.25. 13:54

Imádom!Ezért is töltöttem fel, illetve mert meglepett, hogy a termékcsalád többi tagja fent van, épp csak ez nincs. :)Úgy tűnik már nem gyártják, de időnként még el lehet csípni pl. az akciós ajánlatokból vagy esetleg aukciós oldalakon.Tetszik a csomagolása, a dobozból kivéve nem valami műanyagot kapunk, rendes üvegben van.A könnyed zselé-szerű szérum gyönyörű, lilásan ragyog (a bőrön már nem észrevehető), és finom illatú.Nekem nem csíp, igaz nem is közvetlenül arcmosás után viszem fel, amikor még nedves a bőr (írják is, hogy akkor nem ajánlott, várni kell egy kicsit). Csak a pattanásokat csípi néha, vagy ha a zsebkendő kidörzsölte az orrom körüli bőrt.Ráncok:24 évesen még nincsenek nagyon-nagyon mély ráncaim, de sajnos a szemem körüli terület bőven tele van jól látható szarkalábakkal és mimikai ráncaim is akadnak. A szemkörnyékemre még tartósan nem használtam, oda most mást használok.Az orromtól a számhoz lefutó egy-egy mélyebbecske ráncra szoktam használni, ott látványos hatást szokott elérni olykor már egyetlen használat után is, sokkal kevésbé szembeötlőek a ráncok.Különben ezt érdemes naponta használni, vagy legalábbis gyakran, én is így tennék, ha nem lennék időnként elfoglalt/fáradt/feledékeny.Nem gondolom, hogy annyi AHA savat tartalmazna, hogy aggódni kelljen, az én bőröm száraz (csak az orrom zsíros), mégis elég jól bírja.Pattanások:Nem csak a ráncok ellen hasznos, én már kipróbáltam párszor pattanásokra is. Alapvetően már nincsenek pattanásaim, ezért nem is tartok itthon ilyen esetekre semmilyen terméket. A múltkor viszont épp egy fontos esemény előtt jött ki egy nagy pattanás, így ráraktam ezt, naponta többször is egy cseppet, és szépen elintézte. Amikor az államon jött ki több pici pattanás, akkor ott végig bekentem vele a bőrt és azokat is eltüntette. Sajnálom is, hogy már nem gyártják, mert szerintem a fiataloknak (és bárkinek) hasznos termék lehetett volna...Mitesszerek:Most éppen az orromon lévő fekete mitesszerek ellen vetem be, úgy látom azokon is segít, csak ott nem azonnali a hatás, valószínűleg huzamosabb ideig kell használni. De nagyon "kiadós" a szérum, sokáig elég.Egyenetlen bőrfelszín:A bőrfelszínt is segít egységesebbé és szebbé tenni. Sokkal egységesebb színű, ragyogóbb és simább az arcom.Piros foltok:Nekem időnként van két igen nagy kiterjedésű piros folt az arcomon, közvetlenül a szemem alatti részen - egy-egy mindkét oldalon. Még nem sikerült egészen beazonosítani, hogy mi az és mi okozza pontosan, sokszor hidratálás hatására elmúlik, máskor viszont felkenem a krémet és előjön a pirosság. Vannak napok, amikor egyáltalán nem látszanak, máskor viszont ijesztően pirosak. Na mindegy, szóval én dühömben már arra is rákentem, féltem, hogy majd csípni fogja, de nem. A pirosságot pedig tökéletesen eltüntette, ma pl. gyönyörű az arcom, teljesen egységes színű. (Tegnap délután kentem be vele viszonylag vastagon és rajta is hagytam estig - ha vastagon keni az ember akkor ha hozzáér vagy lefekszik a párnára "összegyűrődik" és olyan kis darabokban jön le, mint papírlapon történő radírozásnál az elhasznált radír. Természetesen ha normál mennyiségben alkalmazzuk, akkor nem jön le, szépen beissza a bőr.)Számomra tényleg csodaszer, bánom, hogy nem rendeltem belőle többet, pedig szuperolcsó is volt éppen. Ha lesz még ilyen szuper akció, akkor biztos erre költöm minden pénzem. :DDe egy ideig még elég lesz és amúgy is tervezem, hogy készítek magamnak hasonlót házilag.