Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok

2.7
Hozzáadva 2013.01.01.by

Zorkaboszorka

Babé Depigmentációs Krém

•  Meggátolja a tirozináz szinézisét. Kettős hatás: hámlasztó és depigmentációs hatás
  • Fényvédőt tartalmaz
  • Szabályozza a melanocyták aktivitását, egységes bőrtónust biztosít
  • Minden bőrtípusra ajánlott
  • Alkalmazható arcpigmentáció és hyperchromaemia kezeléseknél.

Kezelési fázis: a megtisztított bőrre, vékony rétegben vigye fel a készítményt az arc, nyak és mellkas pigmentes részeire naponta kétszer minimum 3 hónapig. Utókezelési fázis: hetente egyszer vagy kétszer. Óvja bőrét a túlzott napsugárzástól. Ha hosszabb ideig tartózkodik a napon, javasoljuk, hogy védje arcbőrét a Babé SPF 50+ ultra naptejjel. A készítmény csak külsőleg alkalmazható!

2013.05.02. 17:02

Sajnos nekem a pigmentfoltokra nem vált be, így kicsit pénzkidobásnak érzem. Az viszont igaz, hogy napi használat mellett nagyon lassan fogyott.

2013.05.01. 19:48

Ajándékba kaptam ezt a krémet, és nagyon lelkesen kezdtem használni, de annyira zsíros és fényes, hogy hamar feladtam, ezért fogalmam sincs, használ-e. :(

2012.10.25. 12:57

Tavasztól őszig használom, szeplők fakítására és a bőrtónus egységesebbé tételéhez. Nagyon hatásos, bár az is igaz, hogy kitartóan és rendszeresen kell alkalmazni,minden nap, én pedig időnként elfelejtem. Enyhén csíp és bizsergető hatása van, gondolom, a szalicilsavnak köszönhetően,de nem vészes. Az ára viszont meglehetősen magas, szerencsére vékonyan kell kenni,így aránylag sokáig elég.