Szérumok, Kezelések

Babor Hemp Rebel Ampullakúra

3.1
Hozzáadva 2019.07.05.by

wishes

A Babor Hemp Rebel ampullakollekciója 7db limitált Hemp&Peace ampullát rejt magában, melyek biztosítják arcbőröd számára a regenerálódást

A különleges szépítő ampullák kendermagolajat tartalmaznak, mely Omega 6 zsírsavakban gazdag, így segít helyreállítani a bőr védekező funkcióját. Emellett az aloe vera és kaktusz kivonata intenzíven hidratálja, míg a panthenol nyugtatja a bőrt. Végül a sugárzóan gyönyörű eredményről a ragyogó pigmentek gondoskodnak.

Utoljára szerkesztve: 2019.09.08. 09:02 - 2019.09.08. 08:34

Köszönöm a lehetőséget a tesztelésre! :)Szerettem volna egyben lenyomni ezt a kúrát, úgyhogy megvártam vele a nyaralás utáni időszakot. Szerintem a legjobbkor kezdtem el kipróbálni, mert kb. a nyakamba szakadt minden, és ennél stresszesebb nem is nagyon lehetnék. Szóval feladtam neki a leckét rendesen. Egészen jó megoldás ez az ampulás kúra. Mondjuk annak jobban örülnék, ha inkább lecsavarható apró üvegcsék lennének. Nekem kicsit idegen - gyógyszerre emlékeztető -, ez a letörhető ampullás történet. Egy ampulla mennyisége simán elegendő két alkalomra. Tehát én ez alapján használtam el az elsőt. Fehér színű a szérum. Elég erős az illata. Szerintem emiatt is már nagyon megosztó lehet. Talán a kendermagolaj illata lehet a domináns. A Párom például kifejezetten utálja az illatát. Engem nem zavar. Viszont estére elég erőteljes. Jobban szeretem a lágyabb, nyugtatóbb illatokat, mint pl. levendula. Elég folyós, nagyon könnyű felkenni az arcra. Egészen hamar beszívódik. Hatását tekintve - egy ampulla után - kissé vegyesek az érzéseim. Kihangsúlyoznám, hogy kizárólag ezt használtam az elmúlt két este! Egészen jól hidratálja a bőrőm. Reggelre puha. De! A szemem környékére nagyon kevésnek érzem. Egyelőre nálam 3*-ot kap. Amint végeztem a kúrával, jövök az updatetel. :)(Megjegyzés: A rendszer sajnos nem ajánlja fel, hogy bejelöljem a tesztelést.)

2019.08.08. 12:17

Tesztelésre kaptam a terméket én is, amit ezúton is szeretnék megköszönni. Problémás, nagyon érzékeny, mindentől kipattogó bőröm van, így kicsit félve kezdtem el használni. Az illatával nekem semmi bajom nem volt, az állaga és színe emlékeztet inkább valami másra, khm.. , ezen minden este jót mosolyogtam. Én alapból használok szérumokat és eléggé szuper az éjszakai hidratálom is, így erre a hét napra felhagytam ezek használatával. Az első pár napban még használtam fölé nagyon vékony rétegben egy egyszerűbb hidratálót, majd azt is elhagytam és csak az ampullát dolgoztam be a bőrömbe. Nem okozott irritációt vagy pattanást, ami szuper. Viszont észre vettem, hogy egy hét elteltével elkezdtek gyorsabban vissza telni a mitesszereim (félévente tisztíttatom őket és még nem esedékes a kövi tisztítás). Ez mínusz pont nálam. A hidratáló hatása valóban szuper, éjszakai krém nélkül is babapopsi puhaságú lett a bőröm, talán kicsit egyenletesebb is lett 1 hét elteltével a bőrképem. Összességében viszont nem tudott többet nyújtani, mint amit az alap rutinom felturbózva egy kis szérummal kihoz a bőrömből, így nekem ár érték arányban nem érné meg megvenni ezt a terméket.Azért a 4 csillag, mert ha valakinek alapból nem problémás a bőre viszont nagyon stresszes életmódot folytat, mindezt kevés alvással és sok bulizással, annál el tudom képzelni, hogy jelentősebben dobhat az arc összképén egy ilyen 7 napos kúra.

2019.08.02. 09:56

Tesztelésre kaptam a terméket, bár elsőre nem voltam benne biztos, hogy jó lesz nekem. Az itt olvasott vélemények miatt eléggé tartottam az illatától, de én kibontáskor csak a gyögynövényes alapillatot éreztem, felkenés után jelent meg a férfi parfüm "szag", de számomra ez sem volt egyáltalán zavaró. Becsülettel használtam minden nap, sőt, kb. 10 napig, mert kipróbáltam úgy is, hogy megfeleztem egy ampullát. Nálam a legszembetűnőbb változás az volt (bár egyáltalán nem ígéri), hogy a pattanásaim, bőrhibáim számát csökkentette. A kúra után sajnos visszaállt minden az eredeti állapotba, de a használata alatt nagyon szép volt a bőröm. A bőröm puhább, tömörebb volt reggelre, valóban kipihentebbnek látszódott. Volt, hogy csak a szérumot használtam magába, krém nélkül, így is puha, egységes bőrt eredményezett, de hidratálóval keverve még hatásosabb. Nem kizárt, hogy újra veszem.

2019.07.24. 15:41

Tesztelésre kaptam, köszönöm szépen! Az árától hanyattestem... :) Elhasználtam, és azon kívül, hogy puhább lett reggelre a bőröm, nem vettem észre különösebb változást. Az illata tényleg erős parfümös, néha zavart. Gyorsan beszívódott, nem ragadt, ez tetszett. Biztosan nem veszem meg, az ára miatt sem, és mert egy sima hidratáló is tud ennyit.

2019.07.22. 13:04

Tesztelése kaptam én is. Nekem nagyon tetszett maga a termék kiszerelése is és a kicsit "férfiasabb", erősebb illata. :) Olyan nagy szemmel látható változást nem okozott,de tény hogy a bőröm puhább és élettel telibb lett. Levonok egy csillagot egy részt az áráért, ha lenne pénzem biztos beszereznék egy 14 napos kúrát,mert nekem tényleg tetszik,viszont 7 nap szerintem nem elég a megfelelő bőrállapot eléréséhez. A másik pedig hogy én mégis többet vártam tőle :)

2019.07.16. 11:51

Én kétnaponta alkalmaztam, személyesen sokkal szívesebben használtam volna csak arcra egy fél ampullányi mennyiséget, mint hogy egy egészet már kibontva próbálkozzak valahova felkenni, mert ugye a széttört ampullával már sokat nem lehet kezdeni. Így a mennyiség tovább is elég lenne, ha már ilyen sokba kerül egy doboz belőle. Amikor ezt vittem fel, egy pici tonikot használtam előtte de semmi mást nem raktam az arcomra. Reggelre levitte a gyulladásokat, tömör, nyugodt kinézete lett a bőrömnek. Nekem csak a retinol és az AHA csinál hasonló eredményt, de ezek nyáron csak módjával használhatók, így ez az ampulla lehetne egy jó kis nyári nyugtató kozmetikum. Csodát nem művelt, de kellemes termék, az áráért viszont talán picit többet kéne tudnia. Engem nem zavart az illata.