tátombák
A kollagén retinol szérum simábbá varázsolja a bőrt, az arc vonalai és ráncok lágyabbá válnak. A hármas retinollal készült finom szérum támogatja a bőr saját kollagéntermelését és belülről erősíti a bőr szerkezetét. Észrevehető hidratáltságot biztosít, finomítja és fiatalítja az arcbőrt, és bársonyosan puha érzetet kölcsönöz a bőrnek.
2025.03.23. 14:57
Fokozatosan vezettem be a bőrápolásba, először csak 2-3 naponta használtam. Most már minden este használom. Üdébbnek érzem a bőröm, és halványította a pattanások helyét is.
2024.12.07. 22:37
Rutinba beépítve használtam, de semmi hatása nem volt. Pénzkidobás volt.
2024.06.03. 21:53
A dekoltázskrém verziója hasonló koncepcióra épült, de az sokkal eltaláltabb termék volt, mint ez a "szérumnak" tituált valami. Az illata sem volt az igazi, mert ennek van valami mellék-illata, ami miatt összességében nem olyan kellemes.Ennek a szérumnak határozottan krém jellege van, s nem a szérumokra jellemző könnyedebb, folyékonyabb állag, így abszolút értetlenül álltam a pipettás kivitelezés láttán. Simán lehetett volna egy hétköznapi műanyag tubusban kiszerelni, de nyilván annak nem lett volna "szérumhoz illő" megjelenése. Ettől függetlenül az állaga inkább indokolta volna azt a csomagolást.Mint krém vagy szérum, átlagos. Nem hoz megváltást, de nem is ront a helyzeten. Max. 30 éveseknek ajánlanám, ahol még nem alakutak ki mélyebb ráncok, mert afölött ez a termék már kevés lesz.
2024.04.28. 16:54
Semmire sem volt jó, illata is borzalmas, még jó, hogy legalább nem került sokba.
2024.04.13. 20:28
Én nagyon szeretem!!! Első retinolnak így 20 évesen szerintem tökéletes. Az illata is nagyon kellemes. Én éjszakára szoktam használni szalicilsavval felváltva. A pipetta kicsit trükkös, de annyi a titka, hogy az üvegen kívül kell összenyomni, majd beleengedni az üvegbe és ott elengedni. Pont egy használatra elegendőt szív fel. Mindenképpen újra fogom venni.
2024.03.02. 19:37
Könnyen beszívódó, kellemes érzet az arcomon. Hátránya, hogy nekem a pipetta nem működik rendesen és hamar elfogyott, vagy legalábbis a végével már megszenvedtem, hogy kinyerjem.