Testápolók

Balea Cosy Brazil Testápoló Krém

4.5
Hozzáadva 2023.02.10.by

siss

Testápoló krém minden bőrtípusra értékes összetevőkkel, baobab olajjal, kakaóvajjal. Vanília és kakaó illattal.

Vegán

2022.06.03. 21:03

Ez AZ a krém. Egyszerűen csodás az illata és baromi sokáig megmarad.

Utoljára szerkesztve: 2021.12.17. 20:30 - 2021.12.17. 20:28

Elfogyott egy tégely és lehet, hogy újraveszem. Elsőre az illata picit szokatlan volt, inkább keserűcsoki illat, míg én a hagyományos kakaó illatra számítottam. Viszont menet közben egészen megszerettem, olyan kellemesen testes, melengető aroma. A krém állaga, hatása is tetszett, sűrűbb de nem vajszerű krém, elég könnyű eloszlatni, nem ragacsos, puha, táplált bőrt eredményez. Őszi, téli hűvösebb időkre épp megfelelő termék.

2021.08.15. 11:40

Meglepődve olvastam az előző véleményt, mivel nekem mondhatni teljesen ellentétes a tapasztalatom vele. Először is az állaga kicsit sűrűbb, s nem is spóroltam vele, mivel nagyon a száraz bőröm, ennek ellenére gyosan beszívódott. A hidratáló hatása nagyon jó, egy nap kihagyás után is pihe-puha voltam. Ráadásul zuhanyzáskor mindig megcsapott az illata, még akkor is, ha egy napot kihagytam. Egyébként pont annyira lehet érezni a kakaóvajat, hogy még nem émelyítő, úgyhogy nekem semmi bajom nem volt az illatával, pedig tartottam tőle kicsit. Újra akartam venni, de sajnos már nem találtam sehol sem. Kár érte, mivel a bőröm imádta.

2021.03.08. 01:01

Egy kellemesen lágy és könnyen kenhető termék. Az illata nekem fura, valamiért számomra nem annyira kellemes, kicsit olyan kávé és égetett kakaó keverékét juttatja eszembe. Viszont az illat 1-2 órán át megmarad a bőrön, leginkább akkor ha már nem fújunk utána semmit magunkra.A hatásával viszont nem vagyok annyira elégedett. Nekem ez a hidratálás kevés, maximum a nyári meleg időszakban lenne épphogy elég. A száraz lábaimmal nem tudott mit kezdeni, és a normál állapotú kezemet, se javította fel extra hidratáltá, egyedül picit puhította. Ellenben mivel egy könnyed krém így hamar beszívódik és 1-2 perc ragacsos érzés elmúltán már később nem is érezni, hogy felkente az ember.