Szemkrémek

4.3
Hozzáadva 2023.04.14.by

natasa

Megújult változat!

A Balea Vital szemkörnyékápoló ragyogóvá teszi a fáradt kinézetű bőrt a szemek körül. 5 területen fejti ki hatását: alkalmas a szem körüli karikákra, a duzzadt könnyzacskókra, a petyhüdt szemkontúrra, a duzzadt szemhéjra és a kisebb ráncok ellen. Az ápoló krém vitalizálja és hidratálja bőrét, simává és puhává teszi a szem körüli bőrt és elfedi a bőröregedés jeleit. Enyhén színezett. Vegán. Kontaktlencsét viselők számára is.

2021.05.19. 16:05

Frissíti a karikás szemkörnyéket, a ráncok ellen is bevált - pontosan azt tudja, mint a kb. tízszer ennyibe kerülő high-end krémek :)

2020.02.18. 07:05

Nekem nagyon bevált! Remekül hidratálja a szemkörnyéket, a kis ráncokat teljesen feltölti! :) Igazából nekem ennyi is elég, mert szerencsére nincs puffadás vagy karika a szemem körül, úgyhogy ezek elleni hatásáról nem tudok nyilatkozni. Viszont tényleg remekül hidratál, szóval ha valaki a ráncok miatt keres szemkörnyékápolót, az bátran próbálja ki. Az ára is nagyon kedvező. :)

2019.09.10. 08:20

Nem rossz szemkörnyékápoló, hidratál, nekem kicsit mérsékelte a puffadást is, és mivel színezett, valamennyire frissíti a szemkörnyéket.

2019.06.08. 19:17

Úgy emlékszem, hogy az "elődjéből" elhasználtam egy teljes tubust. Ez nálam nagy szó, ezért megörültem, amikor újra megláttam a boltban. Kicsit alakítgattak rajta. A leírása és az összetevői nagyon ígéretesnek tűntek, de hatása nem sok van. Jól szívja a bőröm, hidratál is, és az sem zavar, hogy enyhén színezett. Bár ennek sok funkciója nincs. Korrektor természetesen kell utána. Örültem volna, ha a karikákat kicsit mérsékli, de semmilyen változást nem fedezek fel. Nem tudom, hogy miért, de már nem működik. Még használgatom egy darabig, de nem túl lelkesen.