szaboszaffi
Kiváló highlight, vízbázisú hidratáló hatású, fényvédővel (SPF20). Azonnali ragyogást és életteli bőrt kölcsönöz, csökkenti a bőr tökéletlenségének látszatát.
6 árnyalatban kapható: Pearl, Opal, Gold, Topaz, Rose Quartz, Bronze
Kiszerelés: 50 ml
2022.07.25. 20:44
Pearl árnyalat van meg, világos, inkább hideg árnyalatú bőröm van, a Pearl fehér/átlátszó gyöngyház szín. Más árnyalat nekem nem lenne jó, mert a meleg/arany csillámok összevesznek a bőrszínemmel.Nekem nagyon bejött, más termékkel is jól elegyedik, önmagában (nagyon kevés kell!) szépen működik highlighter-ként, gyönyörű természetes ragyogó bőrképet ad anélkül, hogy feltűnne, hogy most highlighter van rajtam. Azt nem tudom, mikor fog elfogyni a teljes kiszerelés, sztem kb soha.
2020.03.29. 12:47
Moonstone árnyalatban volt meg, ami egy csodálatos világos pezsgőszín, világos bőrre tökéletes, de továbbadtam rajta, mert a por állagú verziója sokkal jobban bejön. Ez sem rossz termék, nagyon természetes, de valahogy nem mutat olyan szépen a bőrömön, mint a másik, és kicsit mintha ragacsos lett volna.
2018.12.05. 12:47
Számomra a folyékony highlighterek Ferrárija a Cover FX, de aki annál enyhébb, gyengébb fedést, hatást szeretne annak szerintem ez a BECCA jó választás. Nagyon szép, természetes színe van az Opal-nak, így nagyon megörültem, mikor a 20 ml-is kiszereléshez hozzájutottam. Szoktam használni primerként is, keverve is mattabb hatású alapozók alá, vagy alapozókkal. Teljesen jól együttműködik más termékekkel. Smink fölött magában is nagyon szépen mutat. Jó kis highlighter ez, de nem fogom újra vásárolni, pláne nem teljes áron a teljes kiszerelést.
2018.11.15. 19:34
Utazó méretű Sephorás csomagban szereztem meg én is az Opal árnyalatban. És egyszerűen imádat! Először nem mertem használni, féltem, hogy az állaga miatt inkább zsírosnak fog hatni, mint fényesnek az amúgy is zsírosabb bőrömön, de kellemeset csalódtam. Nagyon tetszik, könnyen eldolgozható, én pufi lapos ecsettel szoktam felrakni. Szemöldökcsont alá is csodaszép és a szemzugba rakva valami mennyei. Meglepődtem a sok vegyes véleményen, de én ajánlom örömmel főleg az utazószettes kiszerelésben.
2018.08.14. 19:40
Se veled, se nélküled viszonyom van ezzel a termékkel. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy highlighterként, minden fölé még nem mertem használni, mert általában amikor sminkelek, az valamilyen alkalomra készül, ritkán terméktesztelésre és nem szeretném, hogy az egész bázis totálkáros legyen, mert ez a krém elmozdította azt. Alapozóval keverve viszont már többször használtam. Természetes fényt ad az arcnak, így nyáron nagyon jól mutat (Rosegold árnyalat tulajdonosa vagyok egyébként). Updatelni fogom még ezt a bejegyzést, ha sikerült rávennem magam, hogy szokványos highlighterként is használjam. Szerintem az fogja majd eldönteni, hogy szeretem vagy sem ezt a terméket.
2018.07.26. 20:39
Egy kis sminkszivaccsal szoktam felvinni, szepen lehet kenni, és szabalyozni hogy mi hol mennyi legyen.