Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
saethara
Teljesen natúr 8in1 BB krém amely egy hidratáló krém és egy könnyű alapozó tulajdonságaival egyszerre bír.
- A natúr pigmentek és ápoló olajok gondoskodnak a bőrről és egységesítik a felszínét
- Javítják a tónust: a színpigmentek elfedik a pirosságot
Mattít: felszívja a felesleges faggyút
2 árnyalatban kapható: Fair (világos), Beige (bézs)
2021.01.25. 10:46
Nem egy rossz BB-krém, bár az állaga nekem kicsit nehéz és emiatt nem a legjobban eldolgozható a bőrömön.
2020.01.03. 19:51
Még csak 1 hete használom,de nagyon megkedveltem. Elég sűrű, kevés elég belőle, kellően fed, hagyja lélegezni a bőrt. Összetevői megnyugtatnak,mindig örömmel használom. Minden fillért megér!
2019.10.11. 15:27
Szeretem ezt a terméket, egy nagy hibája van, hogy a tubusról egy idő után pereg le a festék és képtelenség a krémet úgy az arcomra kenni, hogy a festékből ne tapadjon rá.
2018.07.13. 16:12
Cruelty free és nem drága. Ennél több jó tulajdonsága nincs. Szárít, nehéz felvinni, ha nem találom el a mennyiséget, kukacosodik. Fullad alatta a bőröm, bárhogy hidratálom előtte, sehogy sem jó. Biztos nem veszem újra.
2018.03.09. 08:16
Nagyon szeretem, én kis szivacs párnával oszlatom el, és nagyon keveset használok egy alkalommal, szépen, egyenletesen fed és nem fullad be tőle a bőröm, mint az eddig próbált (sokszor dupla ennyibe kerülő) BB krémektől. Néha csak a szemhéjra teszek szemhéj-púder alapozáshoz. Mindössze csak azért négy csillag, mert feleslegesnek tartom bele a parfum/fragrance összetevőt, e nélkül lenne tökéletes!
2018.02.28. 11:00
A jó vélemények alapján vettem meg én is, mert van 1-2 elfedni való a arcomon, de nem akarom mindig alapozóval terhelni. Az én bőröm szerintem nem száraz, viszont úgy érzem, mintha nagyon szárítana, ráadásul ki is emel száraz részeket, amikről nem is tudtam, hogy léteznek. A pirosságot semennyire se fedte el, valamint egyik színárnyalat se igazán jó. Továbbra is keresek egy jó fedésű BB krémet.