Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Hidratáló krémek
BB Krémek
Lelőhely: Müller

Benecos Natural BB Cream 8in1

4.1
Hozzáadva 2014.08.18.by

saethara

Teljesen natúr 8in1 BB krém amely egy hidratáló krém és egy könnyű alapozó tulajdonságaival egyszerre bír.

- A natúr pigmentek és ápoló olajok gondoskodnak a bőrről és egységesítik a felszínét

- Javítják a tónust: a színpigmentek elfedik a pirosságot

Mattít: felszívja a felesleges faggyút

• A gránátalma-mag kivonat nyugtatja az érzékeny bőrt
  • Jojobaolajjal, sheavajjal, olívaolajjal és acai olajjal táplálja a bőrt
  • Antioxidáns: az acai olaj és a hialuronsav erős antioxidánsok, megvédik a bőrt a szabadgyökök okozta károsodástól és a korai öregedés jeleitől

2 árnyalatban kapható: Fair (világos), Beige (bézs)

2021.01.25. 10:46

Nem egy rossz BB-krém, bár az állaga nekem kicsit nehéz és emiatt nem a legjobban eldolgozható a bőrömön.

2020.01.03. 19:51

Még csak 1 hete használom,de nagyon megkedveltem. Elég sűrű, kevés elég belőle, kellően fed, hagyja lélegezni a bőrt. Összetevői megnyugtatnak,mindig örömmel használom. Minden fillért megér!

2019.10.11. 15:27

Szeretem ezt a terméket, egy nagy hibája van, hogy a tubusról egy idő után pereg le a festék és képtelenség a krémet úgy az arcomra kenni, hogy a festékből ne tapadjon rá.

2018.07.13. 16:12

Cruelty free és nem drága. Ennél több jó tulajdonsága nincs. Szárít, nehéz felvinni, ha nem találom el a mennyiséget, kukacosodik. Fullad alatta a bőröm, bárhogy hidratálom előtte, sehogy sem jó. Biztos nem veszem újra.

2018.03.09. 08:16

Nagyon szeretem, én kis szivacs párnával oszlatom el, és nagyon keveset használok egy alkalommal, szépen, egyenletesen fed és nem fullad be tőle a bőröm, mint az eddig próbált (sokszor dupla ennyibe kerülő) BB krémektől. Néha csak a szemhéjra teszek szemhéj-púder alapozáshoz. Mindössze csak azért négy csillag, mert feleslegesnek tartom bele a parfum/fragrance összetevőt, e nélkül lenne tökéletes!

2018.02.28. 11:00

A jó vélemények alapján vettem meg én is, mert van 1-2 elfedni való a arcomon, de nem akarom mindig alapozóval terhelni. Az én bőröm szerintem nem száraz, viszont úgy érzem, mintha nagyon szárítana, ráadásul ki is emel száraz részeket, amikről nem is tudtam, hogy léteznek. A pirosságot semennyire se fedte el, valamint egyik színárnyalat se igazán jó. Továbbra is keresek egy jó fedésű BB krémet.