Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Testápolók
Lelőhely: Kozmetikus, online

Bielenda Slimcellu Corrector - Intenzív Feszesítő, Anti-Cellulit Hatású Szérum Cayenne Borssal

1 vélemény
Hozzáadva 2019.08.30.by

tika

Csökkenti a cellulit jeleit és megelőzi annak jövőbeli kialakulását, valamint feszessé, simává és rugalmasabbá teszi a bőrt.

• CAYENNE BORS - kapszaicint tartalmaz, amely felgyorsítja a mikrokeringést és az anyagcserét, ennek köszönhetően csökkenti a testzsírt és a cellulitot. A kapszaicin ugyancsak növeli a szubkután zsírból származó energiát, megakadályozza annak újbóli lerakódását, és növeli az aktív összetevők behatolását a bőrbe.
  • AKTÍV SZÉN – intenzív méregtelenítő hatású összetevő. Mint egy mágnes, magába zárja a szennyeződéseket és méreganyagokat. Hidratáló hatású.
  • KOFFEIN – stimulálja az anyagcserét, csökkenti a cellulitot és a testzsírt, gyorsítja a zsírégetést, megakadályozza a zsírsejtek újra felhalmozódását a bőrben. Javítja a feszességet és rugalmasságot.
  • KIGELIA AFRICANA (kolbászfa) KIVONAT – erősíti a bőrt

2020.01.20. 11:39

Ingyen adták egy rendeléshez, és ugye ajándék lónak... Nos, kicsit féltem a széntartalmától, mert nem szerettem volna fekete krémet kenni magamra, de a félelem teljesen alaptalan volt - ebben ugyanis olyan kevés van, hogy még halványbarnának/szürkének sem mondható a színe, valamint a cayenne borsot is kispórolhatták belőle, mert semmiféle melegítő hatását nem érzetem. Koffein viszont valószínűleg van benne, mert a belső combomon a striákkal is tarkított bőrt valamennyire feszesítette. Elkenegettem, de újra nem venném.