OOKakadu
Áttörés az acnéra hajlamos bőr kezelésében. A Bioderma tudományos kutatásai alátámasztották, hogy a dysseborrhoea - nem megfelelő faggyúösszetétel az acnéra hajlamos bőr, mitesszerek és gyulladt pattanások kiváltó oka. A Sébium Global Cover színezett krém a SeboRestore technológiának [FluidactiveTM szabadalom - Bakuchiol] köszönhetően a pattanások megjelenésének okánál hat. Ez a technológia visszaállítja a faggyú összetételének természetes egyensúlyát és hidratáló, védő funkcióját. A Sébium Global Cover elfedi a pattanásokat és elősegíti eltűnésüket. Kiegyenlíti a bőrtónust, így elősegíti a természetes megjelenést. 12 órán át tartó fedést és matt hatást biztosít. A zöld korrektor semlegesíti a bőrpírt a tökéletesebb korrekcióért. Folyékony textúra, egyszerű alkalmazás, púderes hatás. Egész nap tartó komfortérzet nyújt a bőrnek.
2025.02.28. 09:36
Pattanásos, zsíros bőrre használtam, de kizárólag más alapozóval keverve, mert borzalmasan sötét és híg, alig maradt meg a bőrömön, 20 perc után lefolyt, diszkógömb lett a fejem és nap végére egészen borzasztó érzés volt. A zöld korrektor tökéletes és hasznos, de csak ezért nem éri meg.
2024.10.11. 11:01
5 csillagot adok neki kezdésből, mert VÉGRE egy olyan pattanásos bőrre való színezett krém, amitől nem úgy nézek ki mint egy fekete kisgyerek! Ez már megér 5 csillagot, az hogy javít-e a bőröm állapotán, pattanásokon, meglátjuk. (Elsősorban inkább a Sebium Sensitive krémtől várok változást). Viszont ez a Global C. arra, hogy takarjon, tökéletes!!!!
2024.01.23. 20:40
Utálom, és alig várom, hogy elfogyjon. A zöld korrektor, ami miatt elsődlegesen vettem, teljesen lefullasztja a bőrömet, nehéz érzetű és alig várom hogy lemoshassam, ráadásul nem tudok mit fölé kenni, mert minden maszkosan mutat rajta. A színe borzalmas, sötét és narancsos, és annyira híg, hogy lehetetlen adagoli, picit nyomok a tubuson, és dupla adag jön ki.
Utoljára szerkesztve: 2023.04.26. 11:34 - 2022.04.27. 10:21
2. krémet használom már. Nem tökétes, viszont eddig (még) nem találtam jobbat. Az előző tubus tönkre ment, azért váltam meg tőle, nagyon lassan fogy ìgy az ára megtérül. Az árnyalata picit sötét még a világosabb szine is, de szerencsére nekem megfelel. Nem leszek tele pattanásokkal a használat után. Picit nehezebb alapozònak mondanám, de legalább jòl fed. Mindennapos használatra viszont egy könnyebb szinezett fényvèdőt használok.Update: La roche-posay tolerianet megvettem és sokkal jobbank érzem, természetesebb a fedése, kényelmesebb a viselete is, ezért 4 csillagot adnék. :)
2021.09.20. 04:43
Nagyon innovatív megoldás, hogy két termék van egyben: a kupakjában külön nyitható kis részben van a zöld korrektor, a tubusban meg a színezett krém. A korrektor sűrű, paszta állagú. Tényleg szépen fedi a pirosat, de kicsit macera felvinni. Ha valakinek sok pötty van az arcán, akkor eltart egy darabig...Én megszenvedtem vele. Ha kentem, akkor elmaszatolódott, így vagy nem ott fedett, ahol kellett volna vagy el is tűnt. Apró kis ütögető mozdulatokkal "blending" technikával jobb lett, de akkor meg néga túl sok lett az anyag és maradtak rajtam zöldes foltok, amitől kissé penészesnek tűntem. 😬 A színezett krém része híg, olyan Biodermásan folyós. Sötétnek találtam az árnyalatot, reméltem, hogy változik. Meg is történt, felvett egy jó kis narancsos árnyalatot...🍊 Ugyhogy nem lettünk jóba. Egyébként annak ellenére, hogy híg az állaga a fedése tényleg jó! Próbalkoztam vele, de sehogy sem illünk össze. Csak mensi előtt küzdök pattanásokkal és akkor sincs annyira sok, így nincs is akkor szükségem erre a termékre, hogy érdemes lenne tartanom itthon. Elajándékoztam, de az új tulajdonoson is narancsosodott a színe és hamar ki is fénylett a T zónában a bőre, hamarabb, mint attól, amit eddig használt.A +1 csillagot az innovatív ötletre adom.
2020.12.09. 16:13
Én imádom ezt a krémet. A bőröm jellemzően zsíros, és néha vannak visszafogottabb pattanásaim, azokra tökéletes, de nagyobb egyenletlenségekre tényleg nem nyújtana kellő fedést. A kisebb hibák eltüntetése mellett nekem nagyon szép, egységes bőrképet ad. Több terméket is használok pattanásokra, és faggyútermelés szabályozásra, szóval nem vagyok benne biztos, hogy ennek köszönhetem, hogy mostanában nem jönnek ki, de ártani biztos nem árt a dolognak, ami nálam már nagy jó, mert a legtöbb terméktől hajlamos vagyok kipattogzani.