Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Asianlover
Az örgedés látható jeleivel szemben komplex védelmet nyújtó légies krém. Új generációs öregedésgátló koncentrált Fiatalság Alga és S.Baicalensis gyökér kivonatával a káros hatásokkal (UVA, UVB, hosszú UVA, légszennyezés) szembeni bőrvédelemért, a sötét foltok, a ráncok illetve a feszességvesztés látható jeleinek korrigálásáért.
2020.10.28. 08:09
Mintát kaptam belőle, azt próbáltam. Az én bőröm kombinált, télen száraz foltokkal. A krém nagyon sűrű, kissé balzsamra emlékeztet, lehet masszírozni is az arcot, míg beszívódik. Számomra viszont ez a krém túl testes, nem szívódott be teljesen, a bőrömön hagyott egy ragadós réteget. Száraz bőrűek valószínűleg jobban fogják kedvelni. Ami nekem igazából nem tetszett, hogy nagyon erős parfümös illata van, amit én még órák múlva is érzek. Kellemes illat, de számomra zavaró, ha ennyire illatos egy arckrém.
Utoljára szerkesztve: 2022.01.03. 16:39 - 2020.03.17. 14:40
2022. január: Érdekes, hogy két éve még milyen elégedett voltam vele télen, most meg totál eltömítette a pórusaimat, rögtön megjelentek a kis fehér mitesszerek. Ki is dobtam, már nem vagyunk barátok :(2020. március: Tökéletesen elégedett vagyok ezzel a krémmel, minden szempontból úgy érzem, hogy beváltja az ígérteket. Olvasva a normál bőrre való verzióról született kritikákat, kicsit tartottam tőle, hogy a száraz bőrre való nem lesz-e túl sok a bőrömnek, de szerencsére egyáltalán nem érzem így. Egész napra hidratál és nem okoz kis göböket/pattanásokat/nem fényesít túlzottan.Egészen kemény az állaga,ha fejre állítanám a tégelyt, ki se folyna :) ennek megfelelően eloszlatni is kicsit munkásabb, viszont utána végérvényesen rászoppan a bőrre. Az Erborian CC krémeknél tapasztaltam még ezt a hatást. Van benne egy minimális opálos fényvisszaverés, de úgy vettem észre, hogy ez a felvitel után hamar belesimul a bőrbe. Egész nap tart és tényleg nem csak a fénytől véd, hanem ápolja is a bőrt, szebb a bőrkép is tőle. Minimálisan ragacsos, ezt az egyet tudnám negatívumként a terhére róni (ebben is ugyanolyan, mint az Erborian CC krémei), de cserébe nagyon hatékony, így megbocsátok neki. Sminkalapként is megállja a helyét, nem okozott semmi gondot még egyik alapozómmal sem.