Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
AlizPeter
2024.11.08. 17:27
Egy 5 ml-es mintám van belőle. Sűrű, testes krém, talán kicsit túl zsíros is, nehezen szívódik be és fénylik. Száraz bőrömre este kenem, szerintem sminkelni nem lehetne rá. Sajnos annyira büdös, kellemetlen az illata, hogy a fentiek mellett semmiképp sem venném meg a teljes kiszerelésű terméket.
2023.11.17. 08:27
Notino rendelesemnel valaszthattam egy ajándékot Black Friday alkalmából amiben kaptam pár Biotherm kis mintát, ez is köztük volt. Nem az én bortipusomnak való sűrű állagú rózsaszín krém illata kicsit fura de elillan. Igazából egy használatra volt elég a mintam ugyh nem tudok hosszutavu véleményt mondani. Reggelre beszivodott és puha lett a bőröm tőle. Nem az én bortipusomnak való ugyh nem pontozom le száraz borueknek jó lehet.