Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
scorpionqueen
Egy hatékony revitalizáló szemkörnyékápoló
Utoljára szerkesztve: 2013.12.07. 18:00 - 2013.12.03. 18:57
Egy nagyon könnyű kis folyadék üvegben, pumpás adagolóval. A textúrája ellenére sajnos az én bőröm képtelen volt beszívni, ami nagyon megnehezítette a sminkelést. 4 hónapig használtam becsülettel napi két alkalommal. A szem alatti karikákat egyáltalán nem tudta elhalványítani, és annak ellenére, hogy képtelen volt beszívni a bőröm, soha nem éreztem, hogy hidratált volna. Ezért fájó szívvel ugyan, de lecserélem. Meg vagyok lepődve, mert nagyon jó értékeléseket kapott, rendesen utánanéztem, mielőtt megvásároltam volna. Használata alatt az előzőleg már Lancome Renergie szemkrémmel eltüntetett két kezdődő finom vonal visszatért. Ennél értelmetlenebb költésem talán még nem volt, elég mérges vagyok miatta.