Hidratáló arcápolók a ragyogó bőrért
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
vica85
Ez a gyorsan felszívódó kézkrém a baobab olajat az ápoló görögdinnyemag-olajjal egyesíti. A gyengéd peeling hatás által csodálatosan puhává, simává és egészségessé varázsolja a kezeket. Klinikailag bizonyítottan egész napos hidratálást biztosít a rendkívül száraz bőr számára, melyet a baobab olajjal, a tökmagolajjal és a zöldtea-kivonattal ápol. Nem zsíros formula, amely gyorsan felszívódik.
Nem tartalmaz hozzáadott illatot. Bőrgyógyászatilag tesztelt és hipoallergén.
2023.08.03. 10:55
Nagyon szeretem. Mindig táskában van, jól hidratálja a kezeimet.
2021.03.06. 12:28
Nagyon-nagyon jó! Iszonyú hamar beszívódik, fantasztikus segítség a feszülő, száraz kezeimnek. Számomra megéri az árát
2020.01.24. 16:09
nem rossz krém hatását tekintve, de nem lett kedvencem. illatra, állagra semmi gond vele, de engem a csomagolása az őrületbe kergetett. amikor kezd kicsit kifogyni, kb lehetetlen belőle kisajtolni a krémet, aztán egyszer csak kilő egy óriási adagot, amit alig tudok elkenni a kezemen. és nem én vagyok béna, valahogy olyan fura kemény, nem rugalmas műanyagból van, hogy lehetetlen normálisan megnyomni, adagolni.elég gyorsan fogy és nem is olcsó, szóval én nem veszem újra, ennyiért vannak jobb kézkrémek is.
Utoljára szerkesztve: 2018.02.28. 09:38 - 2018.02.28. 08:26
Az elején lelövöm a poént: csodaszer!!!!Évek óta hidegekcémával küzdök, amint beköszönt a tél, a kezeim rémesen néznek ki, bereped, vérzik a bőröm. Már nem is számolom, hányféle krémet próbáltam, gyógyszertári kevertet, babáknak valót, olcsót-botrányosan drágát, de a többségétől csak tovább romlott a helyzet, hatalmas piros allergiás foltokat váltva ki, a maradék pedig csak egy-két órára javított valamit a helyzeten. A Müllerben akadt meg a szemem a Burt's Bees kézkrémeken, és végül ezt választottam. Életem egyik legjobb döntése! Kb. napi háromszor kenem csak be, és pihe-puha lesz a kezem, a legdurvább száraz részen is már alig látszik az ekcéma. És nagyon kevés elég belőle, pikk-pakk felszívódik; az illata nem az erőssége, én szőlőmagolajosnak érzem, de hát nem is ez a lényeg., és az összetevő-lista is tetszetős végre.
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.