Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
mrsgrob
Utoljára szerkesztve: 2024.10.16. 19:30 - 2021.12.22. 10:50
Illatmentes, könnyű krémzselé. Gyönyörűen terül a zsírosodásra hajlamos arcbőrömön is, beszívódás után sem ragad és rétegezni is kiválóan lehet. Sajnálom hogy a márka nem cruelty-free és a parabének se teszik a legszebbé az incit - mintát próbáltam, és ezek miatt nem fogom megvenni a teljes kiszerelést. Akit ezek nem zavarnak, azok számára tökéletes választás.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.16. 19:30 - 2021.12.09. 10:24
Nagyon szereti az arcom, tökéletesen hidratál, nem hagy maga után zsíros érzetet, és nagyon gyorsan beszívódik.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.16. 19:30 - 2021.05.21. 08:17
Harmadszor veszem újra, ő lett az állandó hidratálókrémem. Télen nappal is használtam fényvédő alá, mostmár inkább csak éjszakai krémnek, rutinzárásként. Szépen hidratálja a bőrömet, nem irritál, nem csíp. A niacinamidnak külön örülök benne, mert a 10%-os nia oldatok elkezdték kicsapni az arcomat, de így azért megkapom a nia adagomat vele.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.16. 19:30 - 2021.03.17. 06:10
Engem megnyugtat egy olyan hidratálót használni, ami tudom, hogy erősíti a bőröm védőrétegét. Manapság éjszakai kremkent használom a rutinom befejezéseképp, de volt már olyan is, hogy helyet kapott a nappali rutinomban, ott is jól működött.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.16. 19:30 - 2021.01.29. 09:28
Sok jót olvastam róla, zsírosabb bőrre egész jó, kellemesen hidratál, jó az állaga és könnyen felszívódik, nálam nem személyes kedvenc, de egy próbát megér!
2017.06.15. 20:17
Mivel nagyon sok jó véleményt olvastam erről a krémről és a Beautypedia is csupa jókat ir róla, úgy döntöttem kipróbálom. Enyhén rozaceás a bőröm és ez kimondottan ajánlott érzékeny és rozaceás bőr esetén. Nagy várakozással tekintettem rá, keresem a megfelelő, illat es alkohol mentes hidratálót, amit szeret a bőröm. Nos felkenés után aránylag gyorsan beszivódik, jól hidratál és puhává teszi a bört. Engem azonban irritál, csipkedi a bőröm és viszketek is tőle, meg ki is pirosodok. Utána olvastam különböző blogokban és elég sok ember tapasztalt hasonló problémat vele kapcsolatban. Valószinüleg a benne lévő niacinamide miatt. Sajnálom, hogy nem tudunk barátok lenni, mert egz nagyon szimpatikus és pénztárca barát termék. Ennek ellenére azt gondolom, hogy akinek a bőre szereti, annak egy nagyon hasznos tag lehet a bőrápolasi rutinban.