szeliger
Olajmentes ránctalanító hatású könnyű nappali/éjszakai krém az arcra és a nyak bőrére.
2019.11.13. 17:28
2x5 ml mintát volt szerencsém kipróbálni. A krém finom virágos illatú, akik az illatos termékeket nem szeretik, azoknak nem ajánlom, mert az illat intenzív és sokáig meg is marad. Egyébként nagyon jól tolerálta a bőröm, reggeli használat után szép hidratált maradt egész nap, estére sem húzódott. Sminkelni is könnyű rá, nem veszik össze az alapozókkal. Megvenni ugyan nem fogom, de ha még bárhol megajándékoznának vele, akkor nagyon szívesen használnám.
2016.02.05. 22:31
Kis 5 milis mintát kaptam az internetes rendelésem mellé! Igazából nem szeretem magamra kenni ezeket a mintákat, mert egyszer nagyon pórul jártam mindig valamelyik kolléganőm kapja meg! Nagyon elégedett vagyok az arcommal ilyen szép tiszta még sosem volt! De ő valahogy nem hagyott nyugodni, mert ilyen drágasággal valahogy még nem randevúztam! Kellett nekem magamra kenni,mert utánna reggel nem hittem a szememnek! Mi történt? Csodaszép bőrrel ébredtem még kedvenc éjszakai szérumom is kimaradt! Reggel is használtam nem okoz se irritációt se pattanásokkat! Douglasba 110 Euró az ára persze interneten be lehet szerezni olcsóbban is! Illata mennyei nem tolakodó, kellemes finom! Igazi luxus darab minden tekintetben, ápol és fiatalít! Hol van még karácsony??? Kellesz nekem,dobálom pénzt addig is a perselybe!