Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Chanel Sublimage La Créme Yeux

4.8
Hozzáadva 2021.10.27.by

BubuMaczko

Planifolia PFA-val dúsított szemkrém, mely a Madagaszkáron termett vanília gyümölcsének és virágának az egyesítésével létrejött hatóanyag kivételes regeneráló tulajdonságokkal.

72 000 Ft-tól

2024.03.24. 04:32

Kétszer 3 ml-es mintát használtam el ebből, elsősorban kíváncsiságból. A Chanel Sublimage vonala (ugyanúgy mint a Sisley Black Rose vonala) nehezebb hidratálókrémeket tartalmaz és ezért nem is nekem vannak kitalálva. Ez is egy közülük és körülbelül ennyit is tud: kiválóan hidratál. A squalane, shea vaj és a szilikon hidratáló, bőrpuhító hatását érzem. Ezen kívül tele van növényi kivonatokkal, de vannak benne peptidek is. Jó kis krém, de az INCI-jét elnézve sokkal olcsóbban is van ilyen krém. Az extra hidratálás miatt én csak száraz vagy normál bőrűeknek ajánlanám, hiszen az egész Sublimage vonal is elsősorban nekik szól. Az én zsíros bőrömön csak egy jó hidratáló szemkörnyékre, de nem tud ezen kívül semmit, pedig extra drága. Kiválóan felszívódik és jól lehet rá sminkelni.

2018.03.10. 13:56

Nagyon jó szemkörnyékápoló. Nincs jellegzetes illata, nem tudom jobban leírni, egyszerűen krémszagú. Hamar beszívódik, a bőrt jól feltölti, semmiféle irritációt vagy szemcsípést nem tapasztaltam. Többnyire éjszakára használtam, a szemkörnyéket jól hidratálja, reggelre sem húzódik a finomráncos, alapvetően száraz bőröm. Csodaszer kategória.

2016.11.20. 15:16

Picit sűrű, de tényleg hamar beszívódik. Pici arany csillámok vannak benne, alig észrevehetőek, gondolom ez is okozza a ragyogást. Hosszan hidratálja a szem környékét, szinte csodaszámba megy, hogy nem lettem rá allergiás. A ráncok mélységét nem csökkenti.

Utoljára szerkesztve: 2013.12.03. 19:43 - 2013.12.02. 16:26

Nagyon kellemes az állaga. Először azt hittem, nem fog beszívódni, kellett neki kis idő. Éjszakára tettem fel, reggelre sokkal simább, selymesebb lett a szemem környéke :) A tökéletes szemkrém (bár az ára is ilyen tökéletes lenne...)

Piactér

Több mutatása