Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Charlotte's Magic Serum Crystal Elixir

4.6
Hozzáadva 2020.04.23.by

bigdaybeauty

REPLEXIUM® a fiatalosabb bőrért, C-vitamin a ragyogóbb arcszínért, Polyglutamic sav a szuper hidratáltságért – 4x jobban hidratál, mint a hialuronsav.

• Azonnali eredmények és hosszantartó hatás
  • 20% összetevőkoncentráció egy vízesbázisú formulában
  • Minden bőrtípusra
  • Rétegezhető hidratáló és napvédő alá
€72-tól

2023.07.15. 17:40

Nagyon szeretem a bőröm kinézetét és érzetét miután ezt a kis csodaszert használom. Nem olcsó, viszont tényleg nagyon jó. 30 évesen pedig már az ember lánya ilyenekbe invesztál, hogy megőrizze a bőre egészséges, fiatalos állapotát <3

2022.08.22. 10:00

Minta után vettem belőle normál kiszerelést is. Szerettem, mert mikor felkentem egyből szebbnek tűnt a bőröm. Hosszú távon pedig tényleg kisimította az arcomat, viszont az ára miatt nem vettem újra.

2021.08.27. 18:57

Kis mintát próbált a ki belőle, de biztosan fogok venni nagyot is. Niacinamid szérum ak használom, de jóval több ennél. Csillámos finish van, enyhe illata, gyorsan beszívodik. Mindent tud, amit ígér.

2021.03.02. 06:19

Két minikét is kaptam rendelések mellé (4 ml és 8 ml), a vélemény írásához elegendőnek találom.Valójában a niacinamide-nak örültem meg, az aknéra hajlamos bőrömnek jót szokott tenni, itt pedig anti aging is van (lenne) bőven. A nia jót is tett, de valahogy nálam is elmaradt a hűha-hatás, vallószínűleg azért, mert dr Dennis Gross Adaptive B3 széruma ennél is jobban teljesített. (Bár tudom, nem az én problémám megoldása a CT szérum fő célja.)A travel size kiszerelések csomagolása is kifogástalan, irtó cuki volt a mini pipettás üvegcse, a lányaim le is csaptak rá. Szép csillogós a tejfehér szérum is, a kvarcőrlemények ha másra nem is feltétlenül jók, a felhasználói élményt mindenképp javítják. Van egy furi illata, amit már más "clean" termékben is éreztem, valamelyik összetevő lehet, nem a romlás jele. Könnyen beszívódik, enyhén hidratál is (ez utóbbit én nem a szérumtól, hanem inkább a krémtől várom egyébként), szóval egy rossz szavam sem lehet. Összességében viszont mégis csak 4 csillag.

2021.02.19. 19:50

Jelenleg 3 hónapja használom, főleg sminkelés előtt. Korábban a Barbara Sturm hialuronsavat használtam ennél a lépésnél, azt én hidratálóbbnak éreztem, mint ezt, persze ezzel sem lesz kimondottan száraz a bőröm a nap végére. Irritációt nem okozott, valamint a smink is szépen mutat rajta. Az érdekes összetevők miatt vártam némi extra hatást, de azon túl, hogy ad egy enyhe kis glowy ragyogást, semmi különöset nem érzékeltem. A weboldalon látható, hogy 209 (18 és 80 év közötti) nő tesztelte 4 héten át és 91 százalékuk szerint feszesebb lett a bőrük és a finom vonalaik is csökkentek, hát én ebből semmit nem tapasztaltam. Régóta nem várok csodát az ilyesfajta készítményekről, de valamiért mindig meglep, hogy az olyan valóban finom vonalakkal sem történik semmi látványos, amilyenek az én jól karbantartott, fiatal bőrömön elkezdtek megjelenni.Röviden, a varázsszérumból kimaradt a varázslat. Elhasználom, de ha elfogy, nem hiszem, hogy újraveszem.

Piactér

Több mutatása